Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Röke Innebandyklubb
Hässleholm
P05

Lönsboda IBK P05
7 - 2
Röke IBK P05
Lönsboda IBK P057 - 2Röke IBK P05

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 03 oktober, 12:00
Plats:Lönsboda Sporthall
Serie:Pantamera Pojkar B (P05) Norra   Tabell >>
Samling:11:00
Aktivitetsinfo: Nu är det äntligen dax!

På lördag spelar vi vår första match i serien och vi ska ge järnet!

Så rota fram matchstället med tröja, shorts och strumpor. Glöm inte glasögon och vattenflaska. Vi kommer till Lönsboda ombytta och vi duschar hemma.

När det gäller corona håller vi oss till de regler föreningen har satt upp, de ni fick information om innan säsongsstart.

Antalet åskådare är begränsat. Chaufförer får befinna sig på läktaren, men samåkning bör ske i största möjligaste mån.

Tänk på att killarna är pigga och har laddat magen rätt så vi har förutsättningar att ge Lönsboda en ordentlig seriestart! :)

/Ledarna
Trupp:Benjamin Andreasson
Erik Wallin
Hugo Forsback
Joel Karlsson
Lucas Engdahl
Malte Rönningdal
Max Lamminsaari
Max V Johansson
Milton Stenbring
Theo Madsen
Viggo Edfors
Wiggo Nilsson
William Hejman
Första matchen i seriespel avklarad!
2020-10-03 17:06

Då var det äntligen dax för seriepremiär! 

Tuffast möjliga motstånd i form av Lönsboda borta, som till stora delar innehöll spelare som spelade i 04:a Svår förra säsongen. Vi pratade innan match om att coacha varandra samt hur viktigt det var med vårt positionsspel, både i försvar & anfall. Att vi börjar matchen lite lugnare & att vi känner oss för & på så sätt kommer in i matchen på ett bra & positivt sätt. 

Vi börjar precis så, lugnt & bra & ingen stress & det är precis stress som gör att vi gör 1-0 efter knappt 5 min. Hugo jagar & stressar fram ett bolltapp, tar bollen & avlossar ett skott mot höger kryss. Inget mål enligt Lönsboda, tveksamt enligt Röke ledarna, men domarna, som är de som bestämmer, dömmer 1-0. Hela första spelar vi riktigt bra innebandy, tyvärr lyckas Lönsboda kvittera då det är 9 sek kvar. 

I början av andra är kedjan med Wiggo, Max & Hugo nära att göra 2-1, men vi åker på kontring & Lönsboda gör 1-2 istället. Vi får spela 4 min i boxplay i andra & gör det riktigt bra. Vi låter Lönsboda spela runt men täcker undan & stör dem & de skott som kommer igenom tar Malte galant. Orken tryter dock lite på slutet & vi släpper tyvärr in 2 mål i sista minuten. I tredje perioden får vi möjlighet att lira powerplay 2 ggr om. Tyvärr så är vi lite för optimistiska & offensiva & det straffar sig mot ett snabbt & skickligt Lönsboda som gör 2 mål. Dock så lyckas vi göra ett. Det är Lucas, som på pass av Erik, drar iväg ett skottpass mot mål & med lite tur letar det in sig bakom keepern. Matchen slutar 2-7 (1-1,0-3,1-3).

Lönsboda vinner rättvist men lite stora siffror tycker jag. Vi gör en riktigt bra match, men blir hårt straffade när vi gör misstag. Vill inte berömma enskilda spelare utan LAGET ska ha beröm för sin insats idag. Vårt lag ser annorlunda ut än förra säsongen, men det märks att vi har utvecklats, vi hittar varandra och vi visar upp ett proffsigt spel. Det kämpas & slits i 45 min & efteråt så känns det som att grabbarna är ok med förlusten. Vi gav Lönsboda en match och vi gjorde det bra. Vi är bra! Vi är Röke P05!

<< Tillbaka

 
 
Sponsorer