Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Röke Innebandyklubb
Hässleholm
D3

Röke IBK D3
5 - 3
Förslövs IF
Röke IBK D35 - 3Förslövs IF

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 27 oktober, 14:00
Plats:T4 Sporthall
Serie:Damer Div 3 Skåne   Tabell >>
Samling:13:00
Trupp:Agnes Nilsson
Alicia Lagerkvist
Amanda Jönsson
Anna Johnsson
Ellinor Henriksson
Ellinor Nielsen
Hannah Nilsson
Ida Harrysson
Isabell Eliasson
Johanna Jönsson
Johanna Svensson
Jolina Göransson
Kim Ahokas
Linn Fransson
Lisa Hofvander
Lovali Nilolf
Ronja Ottosson
Sandra Johnsson
Wilma Andersson
Vinst mot tabelltvåan
2019-10-27 20:49
Kapten Sandra gjorde 4 assist
Vi tog under söndagen emot den obesegrade tabell tvåan Förslöv hemma i borgen på T4. 

Vi möstrande 16 utespelare och 2 målvakter. 

Då Henriksson kastade in handduken pga feber behövde ledarna ändra om lite i formationerna och det blev Linn som fick äran att gå in och agera städtant till Sandra "Flash" Johnsson och Ellinor "Räkan" Nielsen då de skulle stöka lite i anfallszon. Firma Svensson/Jönsson fick agera backar som vanligt. 

I den andra femma gjordes också några förändringar då Agnes klev in som högerforward istället för Hannah med Wilma och Alicia. Bakom dessa tre yrvväder skulle Amanda och Lovali försöka skapa lite ordning. 

I den helt nykomponerade tredjefemman så gjorde Jolina "Knäet" Göransson säsongsdebut mellan Anna "alltid på träning" Johnsson och Hannah "Sibbhult" Nilsson. Där bakom skulle Lisa och Bella spela brett och vilt som vanligt. 

Kim stod för slipsen idag med Ronja som backup. Ida "Perstorp" Harrysson laddade upp sig på bänken i två perioder för att  den tredje få tömma sina batterier. 

Matchen började på bästa sätt efter att Rökan petar in ettan efter en målvaktsretur på Sandras tunga backhand avslut. Sandra skulle bli en av matchens förgrundsfigurer då hon stod för många fina assister. 

1-0 står sig länge och väl innan Förslövs storstjärna Julia Bengtsson skulle ta en skottretur på volly och smälla dit kvitteringen. 

I den andra perioden skulle tjejerna bjuda på rikigt fina sekvenser och första femman hade verkligen dragit på blåstället för här skulle de gå i brächen. 

2-1 göra av Räkan på halvvolly på pass av Sandra, 3-1 skjuer räkan in över axeln på keepers på pass av Linn och 4-1 för Linn när hon enkelt styr in passingen av Sandra. I den andra perioden så spelar vi ett riktigt bra försvarsspel och släpper inte igenom några onödiga skott. 

i den tredje så ökar Förslöv pressen på våra packar då de flyttar fram hela laget i en form av fullplans press och lyckas göra 4-2 genom ett riktigt skit mål. 
Matchbilden fortsätter så hela vägen fram till att Räkan visar vart skåper ska stå då hon på pass av sandra gör snygga 5-2. 

Förslöv trycker på med allt de har efter detta och lyckas peta in en reducering men närmare än 5-3 kommer ej tabelltvåan. 

Alla tjejerna krigar på riktigt bra och inte minst ida som kommer in i den tredje perioden och sysselsätter 2-3 förslövs spelare i DERAS uppspelsfas. Ett riktigt grymt jobbb måste vi erkänna.

Men alla göra det som sagt bra och nu ser vi verkligen fram emot derbyt mot Emmaljunda den 10e på farsdag. << Tillbaka

Kommande matcher
Spelade matcher
Sön 17/11 14:00
2 - 3  
Sön 10/11 13:00
8 - 5  
Sön 27/10 14:00
5 - 3  
Lör 19/10 16:30
5 - 8  
Sön 13/10 13:30
4 - 3  
Fre 4/10 20:00
4 - 2  
 
 
Sponsorer