F02-04

Säsongens första seriematch slutade 4-4 borta mot Lomma FBC01
2018-10-14 20:50
Foto: Kennet Andersson
Säsongens första seriematch spelades en solig söndagseftermiddag nere i Lommas idrottshall.
Det började illa när Agnes 1 minut innan matchstart trampar snett och gör illa sin fot så pass att hon inte kunde spela matchen.

När matchen väl startade tog vi taktpinnen och gör helt rättvist 0-1 efter 2:47 genom ett snyggt mål av Lisa. Vi kämpar på, men olyckligtvis får Lomma in en reducering. Men ca 2 minuter senare lägger Jolle in en boll i slottet till Amanda som enkelt gör 1-2.

I andra perioden tappar vi fart och Lomma vill mer än vad vi vill. Vi släpper in dem i matchen och de reducerar en än gång ganska tidigt i 2:a perioden. Men vi vill mer än så och återigen så visar Lisa att hennes klubba är full med krut och pangar in ännu ett mål efter en pass från Jolle, som även hon gör sitt andra poäng för dagen.

Vi går till periodvila och bestämmer oss för att vi inte ska köra härifrån utan att ha gett allt vi kan och lite till. Och när tredje perioden börjar så böljar det fram och tillbaka. Chans hit och chans dit för båda lagen. Och när det återstår 2 min 49 sekunder av matchen får Lomma in en boll i nätmaskorna.
Timeouten är oundviklig i detta läge och vi pratar snabbt vad vi vill göra för att satsa på ett mål till.
Och det går endast 22 sekunder innan Tilda hittar igenom försvaret och vi har rättvist reducerat till 4-4 efter en bra pass av Linn.

Matchen blåses av när tiden är ute och även om vi gärna hade åkt därifrån med 3 pinnar så är vi ändå ganska nöjda med 1 poäng i protokollet.

Bra spelat tjejer och en grym inställning visar att vi kan!!
Och tack vår publik som följer med och hejar fram tjejerna.

Tränarna,