F02-04

Lund Elit togs emot och vi stal 1 poäng
2018-10-22 07:10
Foto: Kennet Andersson
Lund Elits spelskickliga lag kom till Tyrs Hov på söndagen och skulle inviga vår hemmapremiär för säsongen i serien.

Med full trupp kom de 15 spelare + målvakt och vi hade för dagen 10 spelare + Emma i mål.
Vi kom överens om att kämpa in i kaklet och hålla dem kort. Insticken i mitten var något som vi rätt effektivt plockade bort och de vi släppte räddade, för dagen den helt suveräna, Emma Kullman.

I första perioden var det ganska mycket mot vårt mål men vi höll dem ändå utanför slottet. Skotten som kom hade Emma inga problem med att ta. Vi kom på någon farlig kontring, men viktigt att vi höll tätt bakåt.

I andra perioden så lyckades Lund få in en boll bakom vårt uppoffrande försvarsspel, kanske rättvist men ändå surt. Vi kom mer in i matchen i denna perioden och hade ett par riktigt vassa lägen. Men perioden slutade 0-1.

Inför 3:e bestämde vi oss för att ge allt de sista 15 minuterna och offra oss än mer och gå in tuffare i närkamperna. De fattades inte lägen från något av lagen utan båda spelade på bra. Även om vårt spel handlade lite mer om försvar, så hade vi ett par bra lägen att reducera på.
Och när det återstår 12 sekunder av matchen så slår Jolle in bollen efter en pass ifrån Tilda.
Jublet på läktaren och på plan och bänk ville aldrig ta slut kändes det som.

Bra spelat av hela laget och vi tackar vår publik för att Ni finns för våra tjejer!