3e
Fabian Jimmie Ted
  Måns

Saknades gjorde Fille P, Darlin, Eric J

1a perioden lirade Röke pågarna väldigt bra, tryggt med boll och skapade många Goa målchanser. Efter 7 min så hittar Zolle en diagonalare till Malmgren som rullar in 1-0.

I slutet på den första perioden så hittar firma Zolle/Malmgren vandra igen och gör 2-0 vilket perioden slutar.

Malmö är inte ofarliga men Rökeförsvaret ligger bra i positioner och kan avvärja försöker.

2a perioden startar på samma sätt som den första, Rökes första femma skapar bra tryck och är nära att utöka ledningen direkt. Tyvärr så åker Röke på 2 st utvisningar vilket resulterar i att Malmö kan först reducera och sedan kvittera till 2-2.
Malmö tar också ledningen till 3-2 genom ett frislag som gör genom ett täckande försvar.
Röke börjar då att Komma tillbaka in i matchen och Larry (Niklas Larsson) kvitterar på en halvvollypass från Zoltan.

Tyvärr så avslutas perioden med ett nytt baklängesmål när vi är lite för ivriga att vinna boll bakom egen kasse så Malmöspelare spelar igenom backen till en fristående lagkamrat i slottet som kan göra 4-3.

3e perioden är lite hafsigare och Malmö kan göra 5-3. Men vara 30 sekunder efter drar nyförvärvet Pontus iväg ett handledsskott som letar sig in i maskorna och reducerar till 5-4. Efter här har Rökekillarna med första femman i spetsen flera bra lägen att kvittera. Tyvärr så blir det ytterligare en utvisning och det skulle visa sig att Malmö har tränat PP för denna söndag var de 100% och kunde göra 6-4 målet. Efter en forcering på slutet med 6-5 så kunde Malmö med en sekund kvar av matchen göra 7-4.

Summa sunmarun så visst vi att om vi bara är på banan så spelar vi oavgjort mot ännu ett allsvenskt motstånd. Mycket positivt att ta med sig från denna match.

Näst på tur så Hessleholm Invitational Cup 25-27 augusti.