Röke Puppies

Nu är anmälan öppen till höstens Röke Puppies!
2019-07-10 19:37
Är ditt barn född mellan 2014-2016? Välkommen till Röke Puppies i Hässleholm och Tyringe!
När: Söndagar med start 29 september, 8 tillfällen (uppehåll v.44, avslutning 24 november)
Tid: Hässleholm kl. 09.00 eller kl. 10.00, Tyringe kl. 08.45
Var: T4 skolans Idrottshall och Tyrs Hov
Pris: 300 kr/termin, betalas direkt vid anmälningstillfället

Vad gör vi?

Denna grupp handlar om rörelseglädje, lek och enkla övningar för barn födda 2014, 2015 och 2016. Vi har olika teman under säsong där barnens motorik övas. De får prova på övningar med boll och innebandyklubba. Centralt är att barnen upplever glädje och gemenskap.

Vi vill att du som förälder deltar aktivt med tanke på barnens låga ålder. OBS: vi tillåter inte att du lämnar av ditt barn!

Anmälan:

Gå in på Röke IBKs hemsida ww.rokeibk.se och klicka på knappen Bli medlem. Där väljer ni vilken ort ni vill medverka i. Klicka på länken nedan för att komma direkt till anmälan: http://www.rokeibk.se/newMember/Default.asp?ID=17328

Sista anmälningsdagen är den 1 september. Begränsade antal platser, så det är först till kvarn som gäller. Vid frågor vänligen kontakta puppies@rokeibk.se.

Hoppas vi ses till hösten. Varmt välkomna till Röke Puppies!