Röke IBK Målvaktscamp

Målvaktscamp hösten 2018 genomförd!
2018-11-05 11:26
I lördags 3 november 2018 hölls den andra upplagan av Röke Innebandy Målvaktscamp.
Till detta tillfälle kom 15 målvakter födda 03-07 från flera närliggande klubbar (Kävlinge, Hässleholm, Höör, Staffanstorp, Osby m.fl.)

Gamla seniorspelaren och målvaktstränaren Filip Påhlsson styrde hela dagen och drillade målvakterna med övningar. Filip har fler års erfaranhet från Sveriges största målvaktscamp i Varberg. Våra fyra seniormålvakter var med och gav sina tips och erfarenheter samt deltog flera skyttar från våra egna led.

Det var en väldigt lyckad camp där flera målvakter tog med sig många erfarenheter.

Till våren kommer vi anordna en ny camp. Håll utkik på vår hemsidan och sociala medier för att in missa din chans!

Tack till alla inblandade för en lyckad camp!
Tack till Sparbanken Skåne som gjorde campen möjlig!