SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Röke Innebandyklubb
Hässleholm

Röke IBK Webbshop

I samarbete med Intersport och Craft har vi öppnat upp en webbshop där hela föreningens profilsortiment finns att beställa.

Vi uppmanar samtliga medlemmar att beställa sina produkter via webbshoppen. Om en beställning görs via webbshoppen kommer föreningen få 10% i kickback på hela beställningens värde.

Vid beställning i butik eller på intersport.se vid valfritt köp ska du handla som Club Intersport medlem. Som medlem i Club INTERSPORT samlar du inte bara bonus till dig själv utan stöttar även Röke Innebandyklubb genom dina köp hos Intersport. Du får 6 % bonus av de årliga inköpen och Röke får dessutom 3 % i kickback på allt du köper utöver din egen bonus. Din egen bonus kommer hem i brevlådan och Rökes bonus går till Röke. Dubbel nytta alltså!

Välj "Röke IBK" som min förening.

Osäker på storlekar? Gå då gärna ner till Intersport i Hässleholm och prova samtliga profilkläder i deras nya provrum.

Som medlem i Röke IBK får du även 20% rabatt på köp av innebandyutrustning och inneskor till ordinariepriser på Intersport i Hässleholm.  
Sponsorer