DAM UTVECKLING

Uddamålsförlust mot tabelltvåan
2022-03-14 12:06

Skurups IBK - Röke IBK 5-4 (1-2, 4-1, 0-1)

Våra tjejer låg tidigt under med 0-1, men lyckades vända på steken innan den första perioden var till ända. Alicia Lagerkvist kvitterade till 1-1 innan Anna Olsson skickade in ledningsmålet, 2-1, med 35 sekunder kvar av perioden.

I början av den andra perioden vände Skurups IBK till 3-2. Knappt fyra minuter efter ledningsmålet kvitterade Anna Johnsson för Röke IBK. Hemmalaget skulle dock snabbt återta sin ledning och även utöka den innan mellanakten var till ända.

Under matchens sista period tryckte våra tjejer stundtals på och fick också in en reduceringsboll. 4-5-målet kom dock endast med 16 sekunder kvar och det blev således svårt att även hinna kvittera tillställningen. För övrigt gjorde Anna Olsson tredje periodens enda mål och blev således tvåmålsskytt i matchen.

Efter en jämn tillställning fick våra tjejer till slut se sin segersvit på sju matcher brytas. Trots förlusten och två återstående matcher står det redan klart att vårt fantastiska DU-lag är vinnaren av division 3!