PF 15

Äntligen drar säsongen igång igen!
2022-09-09 14:09

Hej på er alla!

Äntligen drar innebandysäsongen igång igen! På söndag kör vi mellan kl 10-11 på Tyrs hov i Tyringe.Vi kommer att träna både killar och tjejer födda 2015 tillsammans.

Denna säsongen kommer vi även att spela matcher. Vi kommer att spela 3 "poolspel" under hösten och lika många under våren. Poolspel innebär att 3-4 föreningar träffas och spelar 2-3 matcher. Vid ett par av poolspelen kommer vi att vara i Hässleholm på T4 och då är det vi som ska bemanna kiosk osv. Det blir kul! Mer info om detta längre fram. Första poolspelet blir i mitten på oktober.

Vi ser gärna att föräldrar hjälper till med att bygga sarg vid träningarna så att vi ledare kan ta emot nya barn och hjälpa dem med utrustning mm.

Vi ses på söndag!

Trevlig helg!