SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Röke Innebandyklubb
Hässleholm
P05

Bli medlem i Röke IBK
BLI MEDLEM
Välkommen!
Hej,

För tillfället har vi justerat träningarna mtp corona. Under normala förhållanden gäller nedan:

Vi är ett gäng killar födda 2005. Vi tränar på tisdagar kl 20.00-21.30 på T4 i Hässleholm och på torsdagar kl 20.00-21.30 på Tyrs Hov i Tyringe.

Välkomna!
Uppdatering
2021-02-28 18:59
Halloj hej
Hoppas allt är bra med alla.

Liten uppdatering om läget för Rökes 05or. 
Precis som i höstas så har det varit valfritt att träna. Vi tränare har full förståelse för vilket beslut man än har fattat. 

Det har varit ett gäng grabbar som tränat på bra & tanken är att vi kommer att slå ihop 05 med Hj18 resten av våren. Mer kvalitet & möjlighet för 05orna att känna på vad som väntar. Träning som vanligt tis & tors. Vi håller v.9 så första träningen är tisdag den 9/3.

Det har pratats om en ev vår-serie & där har vi tränare kommit överens om att inte anmäla något lag till 05-serien. De grabbar som tränat & fortsätter träna kommer att ev få möjlighet att spela matcher med Hj18 (OM det blir serie). 

Är det något ni undrar eller så så skicka iväg ett sms eller ring 0702334775 (Daniel).
///Coach Tina Patrik Daniel
Uppdatering träningar
2021-01-10 19:27
Hej, 

 Hoppas ni alla har haft en god men dock annorlunda jul och en bra start på 2021! 

Med tanke på rådande corona-situation anpassas nu mycket runt omkring oss. Högstadieskolorna i Hässleholms kommun har gått över till distansundervisning till den 24e januari och idrottshallar håller stängt. 

Därav kan vi tyvärr inte träna innebandy. Vi har även beslutat att vi inte kommer att bedriva utomhusträning tills vidare. 

Men vi uppmanar såklart alla våra duktiga innebandyspelare att fortsätta hålla igång! Nu när det blir mycket innesittande, i och med skolan, är det viktigt att slänga ut killarna ibland. En promenad om dan iaf är bättre än ingenting. Styrka är något som är befogat i dessa tider. Se till att killarna bygger upp sig inför att vi kör igång igen! För vi kommer att komma igång, på ett sätt eller annat!!! 

Om ni vill läsa mer om vad som gäller just nu rekommenderas att följa nedan länkar. Fortsätta träna och fortsätt hålla hoppet uppe om mer innebandy 2021! :) 

 /Tränarna  

https://www.hassleholm.se/ovriga-sidor/ovriga-sidor/aktuellt-om-covid-19/sa-paverkas-vara-verksamheter.html

https://innebandy.se/skane/inlagg/lista/seriepausen-forlangs-t-o-m-den-24-1/
Tredje seriematchen avklarad
2020-10-24 21:43

Hbg/Munka05-Röke: 7-2 (2-1,1-1,4-0)

Kan tyckas lite konstigt för vissa & kanske anses som lite enögt, men idag tycker jag att vi var bra & var värda minst ett X. Vi spelar bra i 40 av 45min av matchen men förlorar. Matchen då?

Jo, vi börjar på hälarna & är inte vakna. Pang 0-1. Hinner knappt blinka så blir det 0-2 efter en miss. Ingen bra start men grabbarna tänder till & börjar lira bandy & pressar Hbg. Vi biter fast oss i anfallszon & MaxJ får yta bak mål & spelar snyggt fram Wiggo som sätter 1-2.

Vi fortsätter att spela bra & skapar lägen i andra men sätter inte dem. Det gör tyvärr Hbg & 1-3. I slutet av perioden får vi chans i pp efter att Theo vatt på hugget & nästan satt 2-3 & irriterat deras mv såpass att han ger igen på Theo & vi får 2min pp. Vi behöver dock inte mer än 7-8sek. Erik vinner tekning, får fram den till Hugo som sprintar förbi två försvarare & sätter snyggt bollen bakom en chanslös mv. 2-3 & andra perioden slut.

Tredje börjar som andra. Vi är på hugget, pressar & skapar mycket. Ett bevis på det är att Hbg, trots ledning i matchen, tar time out. Riktigt bra grabbar. Hbg sjunker ner något & kör mest på kontring. Vi fortsätter skapa men bolluslingen vill inte in & Hbg smyger upp, får in bollen framför Malte & via vår back in i mål. Skapar fortfarande framåt men Hbg gör det bra i sina få anfall & det rullar tyvärr in tre bollar till i sista perioden. 2-7 & matchen över. 

Kan se ut som överkörning men det var det absolut inte. Så många chanser, skott, lägen vi skapar så är grabbarna värda ett X minst. Vi har tyvärr en dipp i början & en i tredje & det kostar men tycker det är stor skillnad från förra säsongen. Grabbarna kämpar för varandra, täcker upp för varandra & pushar varandra. Det slits, det pustas & suckas men de kämpar vidare & visar att vi vill, vi kan & vi ska.

Forza Röke
Första hemmamatchen är spelad
2020-10-18 20:46
Dagens skyttekungar Herman & Wiggo
Dagens match: Röke IBK - Helsingborg - 3-6 
(0-1, 1-4, 2-1) 

Efter mött ett tufft Lönsboda i förra omg var det återigen tufft motstånd för oss i form av Helsingborg. Matchen börjar i ganska högt tempo. Vi ligger rätt i våra positioner & vi gör jobbet. Härligt att se. Skapas lite av bägge lagen men målvakterna är duktiga & håller tätt. Men med bara 10sek kvar får tyvärr Malte kapitulera. Vi tappar markering & Hbg utnyttjar läget. 

 I början av andra fortsätter vi med disciplinerat spel & med stor vilja & riktigt snyggt anfallsspel så lirar Erik fram Wiggo N som avlossar en projektil upp i krysset. Fröjd för ögat. Vi fortsätter spela bra men gör några enkla misstag & viljan & orken tryter lite & det utnyttjar Hbg till fullo & visar att de är ett riktigt bra lag. Många betonghuvuden i paus men vi lovar att vi ska vinna 3e & det är just det vi gör. 

Återigen så är det Wiggo N som blir målskytt, denna gång framspelad av Hugo F. Vårt tredje mål står Herman för som smäller till med ett snyggt backhand skott långt utifrån. Milton gör oxå ett men blir avblåst för slag. Vi gör en bra tredje & vinner den med 2-1. Matchen slutar med 3-6 förlust men tycker detta är ännu ett steg i rätt riktning. 

Grabbarna visar stor vilja & visar att de vill & kan spela bra innebandy. Tyvärr har vi våra downs & det straffar sig mot bra lag. Chans till revansch redan på lördag då Helsingborg/Munka står för motståndet. Med samma inställning & med lika stor vilja som idag så kommer vi att göra det riktigt surt för Hbg/Munka.
Referat: Lönsboda IBK P05 - Röke IBK P05
Första matchen i seriespel avklarad!
2020-10-03 17:06

Då var det äntligen dax för seriepremiär! 

Tuffast möjliga motstånd i form av Lönsboda borta, som till stora delar innehöll spelare som spelade i 04:a Svår förra säsongen. Vi pratade innan match om att coacha varandra samt hur viktigt det var med vårt positionsspel, både i försvar & anfall. Att vi börjar matchen lite lugnare & att vi känner oss för & på så sätt kommer in i matchen på ett bra & positivt sätt. 

Vi börjar precis så, lugnt & bra & ingen stress & det är precis stress som gör att vi gör 1-0 efter knappt 5 min. Hugo jagar & stressar fram ett bolltapp, tar bollen & avlossar ett skott mot höger kryss. Inget mål enligt Lönsboda, tveksamt enligt Röke ledarna, men domarna, som är de som bestämmer, dömmer 1-0. Hela första spelar vi riktigt bra innebandy, tyvärr lyckas Lönsboda kvittera då det är 9 sek kvar. 

I början av andra är kedjan med Wiggo, Max & Hugo nära att göra 2-1, men vi åker på kontring & Lönsboda gör 1-2 istället. Vi får spela 4 min i boxplay i andra & gör det riktigt bra. Vi låter Lönsboda spela runt men täcker undan & stör dem & de skott som kommer igenom tar Malte galant. Orken tryter dock lite på slutet & vi släpper tyvärr in 2 mål i sista minuten. I tredje perioden får vi möjlighet att lira powerplay 2 ggr om. Tyvärr så är vi lite för optimistiska & offensiva & det straffar sig mot ett snabbt & skickligt Lönsboda som gör 2 mål. Dock så lyckas vi göra ett. Det är Lucas, som på pass av Erik, drar iväg ett skottpass mot mål & med lite tur letar det in sig bakom keepern. Matchen slutar 2-7 (1-1,0-3,1-3).

Lönsboda vinner rättvist men lite stora siffror tycker jag. Vi gör en riktigt bra match, men blir hårt straffade när vi gör misstag. Vill inte berömma enskilda spelare utan LAGET ska ha beröm för sin insats idag. Vårt lag ser annorlunda ut än förra säsongen, men det märks att vi har utvecklats, vi hittar varandra och vi visar upp ett proffsigt spel. Det kämpas & slits i 45 min & efteråt så känns det som att grabbarna är ok med förlusten. Vi gav Lönsboda en match och vi gjorde det bra. Vi är bra! Vi är Röke P05!
BLI MEDLEM
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
 
Sponsorer