Nätverksträff för unga ledare
2022-03-28 17:06
Är du mellan 16-25 år och vill utvecklas som ledare? Då borde du titta hit!

Torsdagen den 7 april kommer det hållas en nätverksträff i Kristianstad för unga ledare. Tiden för träffen är mellan 18:00-20:00 och kommer hållas på Clubhouse, Arenavägen 3 i Kristianstad.

Träffen är till för unga befintliga ledare alternativt potentiella framtida ledare mellan åldrarna 16–25 år. Du kan alltså redan vara ledare i Röke IBK, men också funderar på att bli ledare till kommande säsong eller senare i framtiden.

Det är gratis att medverka på nätverksträffen och det bjuds på mat samt workshop. Även övningar, där man lär känna varandra bättre.

OBS: sista anmälningsdag är på torsdag den 31 mars.

Tveka inte, utan ta chansen!
SERIESEGRARE 2021/2022
2022-03-20 19:45

SERIEVINNARE 2021/2022!!!

Tyrs Hov kokade under lördagskvällen då vårt DU-lag besegrade Lomma FBC med 3-1 efter mål av Sofia Eliasson, Hanna Jansson och Fanny Berglund.

Den sista omgångens seger betyder att Röke IBK:s DU-lag är, med hela nio poäng före tvåan, vinnare av division 3 säsongen 2021/2022!

Under säsongen vann tjejerna 13 av 16 matcher och föll endast i två holmgångar. Man gjorde också flest mål i serien med sina 71 fullträffar och släppte in minst mål bakåt med 37 insläppta. Dessutom hade Röke IBK överlägset bäst målskillnad med sina +34, hela elva mål före tvåan i tabellen.

Självklart firades seriesegern efter slutsignalen med guldhattar och segerjubel.

Ett STORT tack till er alla som var på plats och förgyllde tjejernas bedrift.

Vi vill också passa på att rikta ett stort tack till övriga åtta lag i serien, dess ledare och supportrar. Det har varit många härliga och minnesvärda matcher under säsongen, så tack Skurups IBK, Gantofta IBK, Lomma FBC, Palmstaden IK, Förslövs IF, Emmaljunga GOIF, Vv-84 SK Bjuv och Höllvikens IBF.

Nu njuter vi av triumfen!

GAMEDAY | Röke IBK - Lomma FBC
2022-03-19 07:45

GAMEDAY | Röke IBK - Lomma FBC

Så till slut är vi framme vid säsongens sista match för vårt DU-lag då man under lördagskvällen gästas av Lomma FBC i Tyrs Hov, Tyringe.

Tjejerna har svarat för en strålande insats under säsongen och har redan vunnit serien i överlägsen stil. Allra senast besegrade man Emmaljunga GOIF med 5-1 efter bland annat två mål av Anna Olsson.

Kvällens motståndare, Lomma FBC, har även dom spelat en fin innebandy under spelåret och ligger på en tredjeplats i tabellen. Vid tre poäng i afton lyckas man knipa andraplatsen i tabellen bakom Röke IBK.

Senast kvällens motståndare möttes var för drygt en månad sedan. Den matchen vann våra tjejer på bortaplan med 2-0 efter ett fantastiskt målvaktsspel.

Missa inte chansen att fira seriesegern, och förhoppningsvis ytterligare en trepoängare, tillsammans med våra tjejer i kväll i Tyrs Hov, Tyringe - Nu avslutar vi säsongen på bästa sätt!

Glöm inte att följa oss på Instagram och Facebook!

5-1-seger mot Emmaljunga GOIF
2022-03-17 23:11

Röke IBK - Emmaljunga GOIF 5-1 (1-0, 2-1, 2-0)

Vårt fantastiska DU-lag tog ytterligare en fin skalp då man under torsdagskvällen tvålade dit Emmaljunga GOIF med klara 5-1 efter bland annat två mål av Anna Olsson.

Nu återstår det endast en ynka match av säsongen och den spelas redan på lördag hemma mot tabelltrean Lomma FBC.

Målskyttar:

Anna Olsson
Lisa Hofvander
Tilda Mac-Donald
Wilma Andersson

Ett stort tack till er alla som stöttade tjejerna i kväll. Ni är, som alltid, guld värda.

ALLA till Tyrs Hov på lördagskväll - då skall vi tillsammans fira tjejernas serieseger!

GAMEDAY | Röke IBK - Emmaljunga GOIF
2022-03-17 13:29

GAMEDAY | Röke IBK - Emmaljunga GOIF

Under torsdagskvällen är det dags för vårt fantastiska DU-lag att spela sin näst sista match för säsongen. Seriesegern är redan säkrad, men tjejerna kommer givetvis göra sitt yttersta för att avsluta säsongen med ytterligare två vinster.

Kvällens hemmamatch spelas i Tyrs Hov mot Emmaljunga GOIF. Gästerna ligger på en sjundeplats med elva inspelade poäng på 14 matcher. Sex av poängen har kommit i de två senaste matcherna och laget är således i sin bästa form under säsongen.

Senast de båda lagen möttes vann Röke IBK på bortaplan med uddamålet 5-4. Det blev sannerligen en dramatisk tillställning då våra tjejer vände 3-4 till 5-4 under den tredje periodens sista halva. Segermålet tillkom med blott elva sekunder kvar av den ordinarie speltiden.

Redan på lördag spelar vårt DU-lag säsongens sista match hemma i Tyrs Hov mot Lomma FBC med matchstart 18:00. Då skall tjejerna fira seriesegern. Planera redan nu in för lagens festligheter. Det är våra tjejer värda! Tillsammans kan vi skapa en fantastisk inramning.

Men först fokuserar vi på kvällens match, där vi hoppas på en ny seger mot Emmaljunga GOIF!

Känn er hjärtligt välkomna till Tyrs Hov i kväll!

Glöm inte att följa oss på Instagram och Facebook!

Lör 19/3 18:00
Tor 17/3 19:00