Innebandyskola 16

Röke IBKs innebandyskola F/P 16

FLICKOR OCH POJKAR FÖDDA 2016 - KOM OCH TESTA VÄRLDENS ROLIGAST SPORT!

Söndagen den 29/8 11:00-12:00 drar vi i Röke IBK igång vår innebandyskola i T4 idrottshall.

Många av er har varit medlemmar och haft era kids i vår populära aktivitet, Röke puppies.
Innebandyskolan är nästa steg mot att bli en innebandy- och lagspelare där vi fortsatt har stort fokus på lek och rörelseglädje men med lite mer inslag av klubba och boll. Under den kommande säsongen förekommer det inte matcher. Det är först det året barnen fyller 6 som man börjar med detta.

Vid våra första tillfällen kommer vi ha rutinerade ledare på plats och först ut är bland annat Jörgen Sandqvist som var ledare för innebandyskolan förra säsongen.

Vi kommer behöva flera ledare/tränare och även lagföräldrar.

Klubba och glasögon finns att låna de första gångerna.

Registrera gärna dig som provmedlem genom att trycka på ”MEDLEMSKAP” i ovankant på sidan.

VARMT VÄLKOMNA!

Kontakt: ungdom@rokeibk.se

Wow vilken start!!!
2021-08-29 17:30

Fler bilder (+5) >>

Idag drog vi igång innebandysäsongen för vår näst yngsta grupp Innebandyskola för pojkar och flickor födda -16.

Ett par meddelade sjukdom i förväg och då stannar man självklart hemma. Ändå samlades det hela 13 killar och tjejer för att ta sig igenom hinderbanor både med och utan klubba och boll. På slutet spelades det lite innebandy 4 mot 4 och man avslutar med några minuter där alla är mot alla på plan.

Riktigt kul att se hur barn och föräldrar stortrivdes i hallen.

Vi vill tacka Jörgen Sandqvist för hjälpen att komma igång idag. En värdefull vägledning hur man genomför en knatteträning hos oss i Röke IBK.

Vi fortsätter att ha träning och lek för gruppen födda -16 på söndagar mellan 11:00-12:00 på T4.

Hoppas att alla hade lika skoj och att vi får se er tillbaka varje söndag framöver.

Vi kan ta emot fler barn födda -16 och hoppas att ni som gillade detta kan tipsa era vänner att komma och prova på. Alla är välkomna hos oss i Röke IBK.

Är ditt barn född 2016 och intresserad av att leka och spela innebandy med oss kan ni klicka på länken "här" för att komma vidare till vår lagsida.

Tomas Olsson, ungdomsansvarig

Röke IBK