Serie:Damer Allsvenskan Södra   Tabell >>
Samling:16:00
Vinst i helgens första match
2019-01-19 21:37
Vi visste om att helgens första match skulle bli en hård och tajt tillställning där poängen spelade lika stor roll för båda lagen.

Hemmalaget gjorde en förändring mot åstorpsmatchen och det var att Nova fick hoppa in i kassen,

Man skulle kunna säga att matchen verkligen hade tre ansikten .

Den första perioden slutat 1-1 och men det kunde lika gärna stått 3-3 då vi missar 2 frilägen och gärsterna bränner 2 öppna mål. Den första perioden är öppen och händelserik.

Den andra vinner vi med 1-0 efter mål av klara Jansson, en riktigt strumprullare som letar sig in under målvaktens ben. Denna perioden är krampaktig, sämre spel och med närkamper. Rönnby är det bättre laget men Röketjejerna visat god kamp och offrat sig hänsynslöst för varandra.

Den tredje börjat med att Rönnby kvitterar efter en tilltrasslad situation. Efter det målet tycker jag att tjejerna tar tag i taktpinnen och börjar trumma på Lisa som passade fram till Annas 1-1 mål får här en go träff på en vollypassning av klara och skickar in vinnande 3-2 målet.

Vinsten stavar KÄMPARGLÖD och OFFERVILJA. Idag bjöd vi inte på mycket och då är vi bra nog för att straffa alla lagen i serien.

Ny match imorgon söndag. Den vankas en överraskning imorgon före matchen så var i tid och ta del av ett fantastiskt pris till våra tjejer.