Ledare H2: Daniel Forsback!
2024-06-09 18:29

Daniel har varit i föreningen länge och alltid varit en viktig kugge för pojkar 05 och sedan för juniorlaget. Nu får herrarna ta del av Daniel härliga personlighet, noggrannhet och skratt när han byter bort mikrofonen på matcher för att stå på bänken och stötta laget. Daniel kommer tillsammans med Tobias Jedhammar skapa de bästa förutsättningarna för våra spelare så de kan koncentrera sig på vad de ska göra innanför sargen.

Uppflyttad: Hugo Forsback!
2024-06-09 18:27

Hugo är ytterligare en av spelarna som vi ny lyfter upp från vart juniorlag. Visserligen har han redan varit med och tränat med laget i två säsonger och gjort sitt första seniormål i bortamatchen mot Palmstaden förra året, så det är ingen gröngöling som nu får sitt första kontrakt.

I Hugo får vi en atletisk och stark forward som med sin snabbhet kommer kunna ta över efter Albin Olin arbetsinsats och sätta press på motståndarnas backar. Det kommer också in en spelare som vet vart målet, han de två senaste åren gjort 40 mål i juniorlaget, vi hoppas att Hugo kommer att utnyttja sitt skott ännu mer nu när han får chansen på riktigt i a-lagströjan.

Röke IBK värvar från SSL!
2024-06-02 18:20

I vårt långsiktiga arbete med att skapa nya tränare vill vi också så klart ta hand om etablerade tränare med Röke IBK anknytning. Simon Åkesson är en 29 årig Tyringekille som spelade själv hela vägen upp i vårt a-lag och gjorde 2 säsongen i div 1 innan han lämnade för att studera i Växjö. Under det sista året i klubben, säsongen 15/16, tränare Simon våra damer vilket resulterade i ett kvalspel mot dåvarande Allsvenskan. Simon har sedan dess varit med och tränat upp Växjö Vipers damer till Allsvenskan och gjort det så bra att han fick chansen i SSL och IBK Lund Elit.

Nu väljer Simon, till vår stora glädje, att flytta tillbaka till Hässleholm och engagera sig i vår fina förening ingen. Simon kommer att gå in som tränarkollega till Benny Sand och vara en del i den visionen om att vi ska vara självförsäljande på flick- och damspelare inom några år.

Klubbdag på Qpoolen!
2024-05-29 13:10

Den 15 september kommer det att hållas en klubbdag i Qpoolen. Klubbhuset kommer vara på plats för försäljning till förmånliga priser!

Mer info kommer efter semestrarna!

Nyförvärv: Linus Persson!
2024-05-27 16:25

Vi välkomnar Linus Persson till Rökefamiljen!

Linus är en arbetsvillig poängspelare som nu lämnar moderklubben Älmhults IBK för att spela division 2 och JAS med oss. Det var flera klubbar som var ute efter den poänggörande 18åringen men tillslut valde Linus att komma till oss.

”Linus gjorde direkt avtryck på träningarna med sitt direkta hot mot målet, det är kul att se en ung spelare som visar upp en kyla och mognad i spelet med boll. Han har alltid blicken uppe genom det har han full koll på medspelare och motståndarnas målvakt. Det kommer vara en stor skillnad för Linus att gå från div 4 till div 2 men tränarstaben är övertygad att överbryggningen kommer gå rätt fort och att vi kommer få se en hel del poäng från Linus klubba” – Rickard Träff, Sportgruppen.

Kallelse till Årsmöte
2024-05-23 17:28

Nu är det dags för årets viktigaste möte för dig som medlem i Röke IBK!

Dag och tid:   Tisdagen den 25 juni kl 19.00

Plats:               Klubblokalen T4 Sporthall

Välkomna!

Förslag från medlem att behandlas på årsmötet skickas till kansli@rokeibk.se senast 11 juni.

Den som önskar få verksamhetsberättelse, årsredovisning, revisionsberättelse och budget per mail kan rekvirera dessa handlingar en vecka för årsmötet på kassor@rokeibk.se

/Styrelsen i Röke IBK

Röke webbsändningar, 07/04 12:28