KLART: Axel Nilsson flyttas upp
2022-05-19 11:08
Axel Nilsson tar klivit upp till representationslaget kommande säsong.

Den unge talangen, Axel Nilsson, har spelar i Röke IBK sedan sexårsåldern. Äntligen har drömmen om ett seniorkontrakt blivit verklighet. Axel, som har hjärtat på rätt plats, är väldigt glad över kontraktet och ser framemot sin första seniorsäsong i moderklubben.

Grattis till kontraktet, Axel. Hur känns det?

- Det är en underbar känsla! Röke IBK är en klubb som varit i mitt hjärta sedan jag var sex år gammal. Jag har sett fram emot denna dag under en lång tid.

Vad är det som gör att du trivs så bra i föreningen?

- Jag har spelat i Röke IBK i hela mitt liv. Det känns naturligt att fortsätta i vår fantastiska förening. Jag hade inte kunnat tänka mig att spela i en annan klubb än Röke IBK. Att få lira med seniorerna har varit en dröm sedan man var en liten knatte och nu har den slagit in.

Vad har du för förväntningar på dig och laget till kommande säsong?

- Det kommer bli en spännande säsong. På ett individuellt plan vill jag utvecklas så mycket som möjligt och ta lärdom av mina erfarna lagkamrater. Det finns mycket individuell kvalitet i laget. Får vi ihop gruppen borde vi vara ett topplag i division 2. Jag har höga förväntningar på ligaplaceringen.

Återigen grattis till kontraktet, Axel. Lycka till med säsongen!

Omröstning av klubbmärket
2022-05-16 16:54
Röke IBK startar omröstning av föreningens klubbmärke

Under en längre tid har Röke IBK:s leverantörer haft synpunkter gällande aktuellt klubbmärke och dess utformning. Befintligt emblem är svårtryckt och föreningens leverantörer har en önskan om en reformering. Framöver kommer Röke IBK teckna ett nytt sponsoravtal. Det betyder att samtliga matchställ kommer vara i behov av en förnyelse under en tid framöver. Med det i åtanke ser styrelsen en möjlighet till en upprustning av aktuellt klubbmärke då det kan göras utan en större kostnad.

Självklart skall alla medlemmar och ledare få säga sitt beträffande Röke IBK:s klubbmärke. Styrelsen har för den skull framtagit tre potentiella emblem, som föreningsmedlemmen har möjlighet att rösta på.

Under tisdagen den 17 maj kommer föreningsmedlemmen få ett utskick med en unik länk. Via länken kommer man sedermera kunna lämna sin röst. Till medlemmar under 16 år kommer målsman få ett utskick till mejladressen som uppgetts i Sportadmin.

Omröstningen stänger lördagen den 28 maj klockan 18:00!

Spontaninnebandyn - Tack för våren
2022-05-10 13:25
Röke IBK:s Spontaninnebandy tackar för våren och blickar redan framemot hösten

Efter tio veckor med Spontaninnebandy tar vi nu sommarpaus och hoppas återkomma till hösten.

Projektet började trevande, för att sedan växla upp rejält under den senare halvan. Under sammanslutningarna har många barn och ungdomar varit på plats och bidragit till mycket glädje, skratt och såklart fysisk aktivitet. Likaledes har många ledare hjälpt till under träffarna. Även utövare från våra representationslag, som agerat viktiga förebilder för de yngre föreningsmedlemmarna.

Flertalet av de senare träffarna hade 20+ barn på plats, såväl flickor som pojkar. Det är föreningen väldigt stolta över och hoppas kunna bygga vidare på den inslagna vägen i vårt arbete kring jämlik- och jämställdhet.

Vi vill rikta ett stort tack för deltagandet och vårens engagemang. Ha nu en fantastisk sommar, så ses vi förhoppningsvis i höst igen. Och glöm inte; ALLA är välkomna i #Rökefamiljen.

Sparbanksstiftelsen 1826 bidrog och gjorde projektet möjligt.

Anna Olsson gör comeback
2022-05-10 13:05
Anna Olsson har valt att göra comeback i Röke IBK:s D1-lag

Röke IBK är mycket glada att meddela att rutinerade Anna Olsson gör comeback!

Läs mer om "nyförvärvet" här!

PÅMINNELSE - Rökemixen 2022
2022-05-02 17:03
Under lördagen den 7 maj äger årets upplaga av Rökemixen rum - Hjärtligt välkomna!

Tiden går sannerligen fort då vi redan är inne i vårmånaden maj. Det innebär också att den nuvarande säsongen börjar lida mot sitt slut. Men först skall vi tillsammans ha riktigt, riktigt roligt.

Vi vill rikta en extra påminnelse angående Rökemixen, som äger rum lördagen den 7 maj. Vi samlas klockan 08:00 i T4 Sporthall, för att sedan ha en underbar dag tillsammans. Barn som vuxna.

Rökemixen innebär att vi samlar alla föreningens lag, från de minsta till senior, där vi blandas och spelar en innebandyturnering inom föreningen. Turneringen avslutas runt 13:00 med en prisutdelning till alla närvarande.

Hjärtligt välkomna!

Tack - Filip Påhlsson
2022-04-30 14:20

Tack för allt, Filip!

Filip Påhlsson inledde den nyss passerade säsongen i Röke IBK, något han gjort i många säsonger tidigare. Filip har nämligen till och från funnits i föreningen långt över tio år. 30-åringen har även hunnit med att representera Frosta IBF, Warberg IBF och Warberg IC under sin gedigna karriär. Under säsongen blev det sju tävlingsmatcher i Röke IBK, där han noterades för fyra poäng (2+2), innan han lämnade sin position. Den rutinerade spelaren har även tidigare varit ledare för Rökes damlag.

Vi riktar ett stort tack till Filip och önskar honom lycka till med kommande utmaningar.

Spontaninnebandy, 10/05 13:37
P10, 19/04 13:25