Semesterstängt till 1 augusti
2022-06-12 20:25
Röke IBK:s kansli har semesterstängt och är åter den 1 augusti.

Efter en lång, intensiv och fantastisk säsong är det dags för återhämtning, för att sedan starta upp säsongen 2022/2023 med full energi. Röke IBK:s kansli kommer hålla semesterstängt mellan den 13 juni till 31 juli. Under denna period garanteras inga svar per mejl och telefon.

Föreningens verksamhetsutvecklare, Timmy Renud, kommer vara kontaktbar per mejl under perioden, om än i mindre utsträckning än tidigare. Ni når honom på följande mejladress: timmy.renud@rokeibk.se

Röke IBK önskar en fin sommar!

KLART: Adam Myrinder förlänger
2022-06-10 20:43
Adam Myrinder har valt att förlänga sitt kontrakt med klubben.

Adam Myrinder kom till Röke IBK inför säsongen 2020/2021 och har sedan dess spelat 25 matcher i division 2, där det blivit nio poäng (4+5). Även tre poäng (2+1) på fyra Skånemästerskapsmatcher. Nu har 21-åringen valt att förlänga sitt kontrakt med klubben och är väldigt tydlig med vad som gäller inför kommande säsong.

Hur känns det att ha förlängt med Röke IBK?

- Det känns superkul och spännande att fortsätta i Röke IBK även den kommande säsongen. Speciellt nu när Henrik Ehnberg (huvudtränare) anslutit.

Varför valde du att stanna i föreningen?

- Jag tycker att vi är ett gott gäng som har jävligt högt i tak och vi kan mycket mer än vad vi har presterat under de två senaste säsongerna. Jag känner att jag vill vara med på resan framåt.

Vad är dina tankar inför kommande säsong?

- Vi skall gå in för att vinna VARJE match. Såklart skall vi ha målet att vinna serien och ta steget upp till division 1.

Grattis till det nya kontraktet och lycka till framöver!

Röke IBK:s nya logga
2022-06-08 19:44
Röke IBK:s föreningsmedlemmar har röstat fram en ny logga.

Omröstningen av ett nytt klubbmärke har varit en het potatis under den senare tiden. Efter att närmare 70% av föreningsmedlemmarna röstat står det nu klart vilket klubbmärke Röke IBK kommer bära framöver. Emblemet ovan vann i överlägsen stil med sina 62%. Övriga alternativ fick 20 respektive 18%.

Bakgrunden till den nya loggan är att flera av Röke IBK:s leverantörer haft synpunkter gällande aktuellt klubbmärke och dess utformning. Det tidigare emblemet var svårtryckt och föreningens leverantörer har haft en önskan om reformering. Röke IBK har nyligen tecknat ett nytt sponsoravtal, vilket betyder att samtliga matchställ kommer vara i behov av en fönyelse under en tid framöver. Med det i åtanke såg styrelsen en möjlighet till en upprustning av föreningens klubbmärke då det kan göras utan en större kostnad för verksamheten.

Tack till samtliga föreningsmedlemmar som röstat. Vilket engagemang det finns i #Rökefamiljen!

Tack - Viggo Hansen
2022-06-03 21:57
Röke IBK tackar Viggo Hansen för sin tid i klubben.

Viggo Hansen lämnar moderklubben Röke IBK för att prova vingarna i Munka-Ljungbys organisation. Under säsongen noterades 17-åringen för ett mål på elva matcher i division 2 samt 15 poäng (6+9) på 21 matcher i Pantamera HJ18. Röke IBK tackar för tiden i föreningen och önskar Viggo lycka till framöver.

Tack - André Bengtsson
2022-06-02 20:44
Röke IBK tackar André Bengtsson för sin tid i klubben.

André Bengtsson lämnar Röke IBK för Lönsboda IBK. André noterades för 47 poäng (28+19) på 25 matcher i division 2 under sin tid i klubben. Röke IBK tackar för tiden i föreningen och önskar André lycka till framöver.

KLART: Jimmie Nordström stannar
2022-06-01 19:03
Jimmie Nordström har valt att förlänga sitt kontrakt med klubben.

Jimmie Nordström stannar i Röke IBK. I höst inleder Jimmie sin femte raka säsong i klubben.

Hur känns det att ha skrivit på för Röke IBK?

- Det känns bra! Det skall bli riktigt roligt att få göra ytterligare en säsong i moderklubben.

Varför valde du att förlänga med klubben?

- Jag känner mig långt ifrån klar med innebandyn och efter förra säsongens tråkiga slut är jag ruskigt revanschsugen inför kommande säsong. Skadorna efter jul satte mycket skeppar i hjulen i vintras.

Vad är dina tankar inför kommande säsong?

- Jag vill fortsätta utvecklas såväl på plan som utanför. Givetvis siktar jag på att hjälpa laget att ta sig tillbaka till division 1.

Grattis till det nya kontraktet och lycka till framöver!