SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Röke Innebandyklubb
Hässleholm

Bli medlem i Röke IBK
BLI MEDLEM
H2
Herrarna är med i Skånemästerskapet
2021-06-08 09:44, H2

Vårt herrlag valde denna säsongen att ingå i gruppspelet i Skånemästerskapet och hamnade i en grupp med Bjärred IBK div 2, IBK Genarp div 3 och IBS Svedala div 4.

”Genom att vara med i skm så kan vi ge våra yngre killar chansen att lära sig spelsystemet, gruppen och då är tävlingsmatcher bättre än träningsmatcher” - Rickard Träff tränare. 

Hela spelprogrammet för herrarnas försäsong kommer ut inom kort. 

Kallelse till Årsmöte
2021-05-25 18:59

Styrelsen hälsar alla medlemmar i Röke IBK välkomna till årsmöte.

Dag och tid:   Tisdagen den 15 juni 2021 kl 18.00

Plats:             Digitalt möte – Inbjudan sker via länk

Anmälan:      Senast 11 juni 2021 till kansli@rokeibk.se

Förslag från medlem att behandlas på årsmötet skickas till kansli@rokeibk.se senast 1 juni

 

/Styrelsen Röke IBK

Röke IBK söker en föreningsutvecklare!
2021-05-21 17:41

Röke IBK söker en föreningsutvecklare!

 

Är du den vi söker?

 

Om Röke IBK

Föreningen bildades 1989 och har en stor bred verksamhet på både herr och damsidan med en stabil ekonomi och driven styrelse. På senare år har vi höjt våra ambitioner att utvecklas, arrangera cuper, få en tydligare röd tråd för vår verksamhet, samt bli stabilare i vårt rekryteringsarbete. Därför har vi beslutat rekrytera en föreningsutvecklare.

 

Målsättning

Vi vill fortsätta växa i medlemsantal och hitta nya former för fler att hitta till vår sport. Spelar och ledarutveckling är något vi brinner för men som ideell verksamhet är det många gånger svårt att hinna med allt som behöver hanteras inom dessa områden. Vi vill skapa en tydligare medvetenhet i Hässleholm och kringliggande orter kring innebandy och fortsätta utveckla innebandyn till en attraktiv aktivitet där alla är välkomna!

 

Arbetsuppgifter

Som föreningsutvecklare i Röke IBK har du nära kontakt med styrelse, ledare och samordnare i de olika lagen för att assistera och vägleda samt utveckla verksamheten. Du tar fram förslag till utbildningsmaterial för spelare och ledare. I uppgifterna ingår att samordna evenemang, cuper och rekryteringsarbeten samt att arbeta med våra sponsorer och erbjuda mervärde för våra samarbetspartners. Delar av tjänsten kan komma att riktas mot arrangemang av matcher för våra seniorlag.

Tjänsten innebär att viss arbetstid förläggs till kvällstid och helg men andra delar kan skötas under dagtid.

 

Vem är du

Vi söker dig som:

  • brinner för utveckling
  • har föreningsvana och förstår vad det innebär att verka i en ideell verksamhet
  • är en god och pedagogisk ledare som har förmåga att entusiasmera och inspirera
  • är bra på att bygga relationer
  • är självgående och strukturerad med god administrativ förmåga
  • självständigt kan planera och prioritera ditt arbete efter gällande förutsättningar
  • kan uttrycka dig väl i tal och skrift
  • har innebandy med som en erfarenhet i livet

Det är viktigt att du delar vår verksamhetsfilosofi och arbetar för att alla ska känna sig välkomna i föreningen.

 

Om tjänsten och ansökan

Tjänsten är på 50% i uppstarten med möjlighet att utökas till 100%.

Tillträde är tänkt senast augusti 2021 och vi tillämpar provanställning.

Vi ser det som meriterande om du har kännedom om de datasystem vi arbetar med idag som Sportadmin, IBIS och IdrottOnline. Likaså om du har kunskap om sociala medier och dess möjligheter.

 

Din ansökan ska innehålla ett personligt brev, CV samt referenser.

 

Sista ansökningsdatum är 15:e Juni 2021 – ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan komma att tillsättas om vi hittar rätt person innan ansökningstidens slut.

 

Frågor om tjänsten kan besvaras av vår ordförande Michael Fridvall 070 21 55 125

 

Varmt välkommen med din ansökan till kansli@rokeibk.se

 

Märk med "Ansökan föreningsutvecklare." 

Vi återkopplar att din ansökan kommit fram.

H2
Victor Hjärner vill ta nästa steg i sin utveckling.
2021-04-17 13:03, H2

Victor Hjärner har de senaste 2 säsongerna spelat JAS i Munka-Ljungby Akademi samtidigt som han spelat med våra herrar. Nu när JAS äventyret tyvärr fick ett tråkigt Coronaslut så har Victor valt att gå in helhjärtat för att slå sig in och ta en ordinarie plats i Rökes A-lag. 

 

Victor kom upp redan för tre säsonger sedan och började träna med våra herrar, som då låg i div 1. Under sitt andra år i A-laget så spelade Victor allt mer och fick viktig rutin för att nu kunna ta det slutliga steget till att bli en seniorspelare fullt ut. 

 

Victor har, även om han först nu är senior på riktigt, hunnit med 38 matcher och 5 poäng för de vinröda. 

 

"Vi är väldigt glada att Victor vill fortsätta sin utveckling i sin moderklubb. Han är den senaste spelaren som vi haft med i Skånelaget, vilket är ett bevis på att han har kvaliteter för att bli en riktigt bra innebandyspelare. Victor har en väldigt bra fysisk bas med sin storlek och snabbhet. Han har en bra teknik och ett irrationellt handledsskott. Lär han sig vart i banan han ska vara för att kunna utnyttja det handledsskottet mer kommer han bli en potentiell matchvinnare." - Rickard Träff, Tränare

 

Med Victors signatur på pappret så är nu truppen uppe i 17 spelare, vilket är väldigt glädjande. 

 

Den 5/5 startar herrarna sin försäsong för att de ska vara så redo de kan när serien sätter igång i slutet av september.  

H2
Niklas "Larry" Larsson ser framåt
2021-04-13 14:41, H2

Niklas Larsson gjorde comeback efter ett års upphåll förra säsongen. Larry har varit en stöttespelare för klubben under många år vilket 274 matcher, 215 mål och 150 assist svarar för. Att ha ett poängsnitt på 1,33 poäng/match som center är riktigt bra. 

 

Niklas har varit med i gamla div 1 (nuvarande Allsvenskan), kvalat till Allsvenskan två gånger i den vinröda dressen och hela tiden varit en lojal spelare som alltid ger 100%.  

 

"Niklas är en av klubbens stora spelare. Även om han inte har kaptensbindeln längre så är han en ledare som alla spelare ser upp till. En väldigt viktig förlängning som borgar för att vi kommer ha en av seriens bästa centeruppställning." Rickard Träff, Tränare

 

Truppen börjar nu verkligen ta form och vi är i stort sett klara med spelartruppen.

 

 

H2
Kapten Andersson kritar på ett nytt avtal
2021-04-09 13:20, H2
Måns tog över kaptensbindeln förra säsongen.
Måns Andersson från Finja är en "homegrown player" deluxe. Född och uppvuxen i den vinröda dressen och han har gjort resan genom ungdomslagen för att nu vara kapten för A-laget. 
 

Måns har redan gjort 7 seniorsäsonger i klubben och med sina 112 seniormatcher är han redan en rutinerad räv. Mr capitano har gjort 8 mål och 16 ass på dessa matcher men det förväntas ännu fler poäng för den annars defensivt präglade slitvargen. Det är just i det offensiva spelet som Måns ser sin största möjlighet till utveckling.

 

"Måns är en spelare som man kanske inte märker av så mycket i spelet eller i poängprotokollet. Men han är oerhört viktigt för gruppen och föreningen då hans förmåga att knyta samman personer i en grupp är unik. Han agerar som ett smörjmedel mellan de allra nyaste spelarna till de gamla rävarna. Måns gör alltid jobbet och visar att uttrycket "leading by example" fortfarande fungerar." - Rickard Träff, Tränare

 

Truppbygget fortsätter så håll utkik. 

BLI MEDLEM
Nyheter från våra lag
 
Sponsorer