SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Röke Innebandyklubb
Hässleholm

Tyrs Hov-Dagen!
2024-07-18 17:00

Den 31/8 är det dags för årets höjdpunkt i Tyringe, nämligen Tyrs Hov-dagen!

Tillsammans med Tyringe Sparbanks Utvecklingsstiftelse har samtliga föreningar som huserar i Tyrs Hov & Tyrehallen gått samman för att skapa en heldag för såväl stora som små.

Dagen kommer bland annat att bjuda på:

Gastkramande underhållning
Spännande aktiviteter
Svar på frågan: Vilken är egentligen Tyringes bästa förening?
God mat & dryck, samt mycket mer..
Så boka upp denna dag i kalendern, för detta vill ni inte missa!

Mer information gällande dagens program & aktiviteter kommer inom kort.

Vi ses den 31/8!

Förändringar i styrelsen
2024-07-03 09:50

Igår, tisdag, hade den nya styrelsen sitt första möte efter årsmötet. Under mötet begärde ledamoten Rickard Träff att bli entledigad från styrelseuppdraget samt sitt arbete som senior-/junioransvarig. 

 

Vid frågor eller funderingar rörande senior- och juniorlagen vänligen kontakta ordförande Magnus Eliasson ordforande@rokeibk.se

 

Mer info från styrelsemötet kommer vid ett senare tillfälle.

 

MVH

Styrelsen 

Röke IBK 

Lovali Nilolf förlänger!
2024-07-02 11:12

Lovali Nilolf går in på sin fjärde säsong i damlaget, hon har tillsammans med Alicia, Isabella, Anna J nu på allvar kommit in i A-lagskostymen och vi tror att hon kommande säsong kommer ta ytterligare kliv till att bli en självklar spelare att räkna med i pressade lägen.

Det är i närkampsspelet och som utgångspunkt i uppspelen som Lovali har sina stora styrkor. Förhoppningsvis kan vi få se lite mer skott avlossas från backplats då vår nr 15 besitter ett bättre skott än vad hon fått visa upp.

Anna Florentzson förlänger!
2024-06-28 14:43

Anna kom till klubben från IK Stanstad efter att klubben hade åkt ur Allsvenskan och nu går hon in på sin sjätte säsong. Hon har under dessa åren varit en av div 1 absolut bästa målvakt. Vi är extremt glada att Anna valt att förlänga sitt avtal med två säsonger.

Annas stora styrkor som spelare är hennes lugn, positionssäkerhet, längd och smidighet. Det är inte konstigt att klubbar från SSL och nedan har varit och kollat efter henne.

Hon är inte bara en duktig målvakt utan hon är en högt uppskattad person i föreningen då hon är driven i utvecklingen av flick- & damverksamheten vilket har legat i fokus nu under flera år. I Anna vet vi att vi får en tjej som alltid sätter laget och föreningen främst och är ett föredöme för alla våra ungdomar. 

Ny ordförande på årsmötet.
2024-06-27 09:10

Under tisdagskvällen hade vi vårt årsmöte på kansliet på T4. Efter att resultatet för året presenterades och att den nya budgeten klubbades igenom var det dags att välja ordförande och styrelse för säsongen 2024-2025. 

 

Den sittande ordföranden Sara Dahlberg var förslagen för omval om ett år. På årsmötet så nominerades först Benny Sand sig själv till ordförande, dock kunde han inte av sitt uppdrag som damtränare bli ordförande. Benny nominerade i sin tur Magnus Eliasson till ordförandeposten. Efter en sluten omröstning så valde årsmötet Magnus till ordförande för den kommande säsongen. 

 

Från sittande styrelse så avgick kassören Jörgen Isgren, Senioransvarige Jan Toresson, ungdomsansvariga Anna Hansson, Johanna Andersson och suppleanten Anna Johnsson. 

 

Valberedningens förslag till ledamöter var Fredrik Hejman, Camilla Svensson, Misan Steen, Jörn Engkvist och som suppleant Ronja Ottosson. Under denna punkten så nominerades Anna Hansson till styrelsen. 

 

Efter mötet hölls det konstituerande styrelsemötet i vanlig ordning. 

 

Kommande års styrelse består av:

Ordförande: Magnus Eliasson

Ledamöter: Paul Jönsson 1 år kvar, Bengt Nilsson, 1 år kvar, Rickard Träff 1 år kvar, Fredrik Hejman 1 år, Misan Steen 2år, Anna Hansson 2 år, Camilla Svensson 2 år & Jörn Engkvist 2år.

Suppleanter: Ronja Ottosson

 

Frågor från årsmötet hänvisas till ordförande Magnus Eliasson ordforande@rokeibk.se

 

Föreningen tackar Sara Dahlberg, Jan Toresson, Jörgen Isgren, Johanna Andersson & Anna Johnsson för deras insatser för föreningen. 

Ledare H2: Daniel Forsback!
2024-06-09 18:29

Daniel har varit i föreningen länge och alltid varit en viktig kugge för pojkar 05 och sedan för juniorlaget. Nu får herrarna ta del av Daniel härliga personlighet, noggrannhet och skratt när han byter bort mikrofonen på matcher för att stå på bänken och stötta laget. Daniel kommer tillsammans med Tobias Jedhammar skapa de bästa förutsättningarna för våra spelare så de kan koncentrera sig på vad de ska göra innanför sargen.

Nyheter från våra lag
Röke webbsändningar, 07/04 12:28 
INNEBANDYSKOLA, 06/04 08:45 
Röke webbsändningar, 03/04 20:44 
POJKAR 2011-2012, 25/03 06:03 
Röke webbsändningar, 23/03 19:27 
Röke webbsändningar, 14/03 09:18 
 
Sponsorer