SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Röke Innebandyklubb
Hässleholm

Succé under spontaninnebandyn
2022-04-04 15:38

Förra veckans spontaninnebandyträff blev en stor succé. Cirka 20 barn fanns på plats, där det var lika många pojkar som flickor. Det var även tre manliga ledare och lika många kvinnliga på plats, där tjejerna var representanter från föreningens seniorlag. Förebilder behövs för de yngre, vilket D1/DU-spelarna verkligen bidrog med.

 

Under träffen delade vi bland annat in såväl barn som vuxna i fyra lag, där matcher spelades på mindre plan. Lagen var såklart mixade, vilket uppskattades. På den ena planen blev det småmålsspel och på den andra fanns det två duktiga burväktare i stora mål. Samtliga lag fick sedan möta varandra och flera gånger prova på båda spelplanerna.

 

Det fanns även utrymme i hallen för annat som passningsträning, prickskytte och övrigt skoj. Endast fantasin satte gränser. 

 

Redan nu ser vi framemot nästa träff och hoppas att många återkommer samtidigt som vi även hoppas få se nya ansikten. För ni vet väl att ALLA är välkomna i #Rökefamiljen.

 

Hoppas vi ses på fredag!

 
Sponsorer