SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Röke Innebandyklubb
Hässleholm

Röke IBK Innebandycamp sommaren 2021

Röke IBK Innebandycamp sommaren 2021 

 

Röke IBK har i samarbete med Kurhotellet i Tyringe ett fantastiskt erbjudande för den innebandy intresserade killen/tjejen som vill uppleva den perfekta veckan sommaren 2021. Nu får det vara nog med inställda evenemang och upplevelser. Vi måste se möjligheterna framåt och skapa positiva upplevelser som vi tycker att alla ungdomar har rätt till, innebandy är en sådan rättighet!

Upplägget har ett stort värde i närheten mellan boende och alla anläggningar vi kommer att besöka under veckan, det är ca 5 min promenad mellan alla de olika byggnaderna. Detta skapar en enkelhet och frihet för alla deltagare. Vi lägger tid på rätt saker.

Incheckning är söndag 18 juli sen eftermiddag/kväll och avslutas på fredag 23 juli.


Campen är riktad mot tjejer födda 07–09, killar födda 06–09. Planen är att driva campen i tre grupper, två för killar och en för tjejer. Vi hoppas på blandade grupper där alla lagdelar ingår så att vi får en bra bredd på träningarna.


Boende sker på nyrenoverade Kurhotellet i deras sport camp del. Fantastiska lokaler med riktiga sängar placerade i grupprum och generösa ytor att umgås på under ledig tid. Mat blir det 4 ggr/dag arrangerat av Kurhotellet vilket tillsammans ger en otroligt bra helhet för alla deltagare.

För mer information om Kurhotellet titta på: https://www.tyringekurhotell.se/

 

Innebandycampen kommer att innehålla

Innebandy-pass i Tyrs Hov, fysik-pass, teori-pass, bad i Tyrs Hov, Bowling, Film-kväll, pingis, biljard, dart, fotbollsspel men även egen tid där man bara kan hänga med kompisarna.

Varje deltagare får ett tränings-set som ingår i anmälningsavgiften

Vi har en komplett stab med erfarna ledare som har en bred erfarenhet av innebandy, samt inbjudna innebandyprofiler som exempelvis: Jonathan Nilsson, lagkapten i Helsingborg.

Dygnets alla timmar har vi ledare på plats för att se till att detta blir den optimala sommarupplevelsen.

Veckan kommer att avslutas med matchspel där vi hoppas att vi kan bjuda in till ett corona säkert Tyrs Hov!

 

Deltagande och pris:

Pris för hela veckan, boende, mat och träning, tränings set: 3 500 kr

Anmälan & frågor via denna länk http://www.rokeibk.se/form/?ID=305318

De 10 först anmälda får 200 kr i boka tidigt rabatt.

 

Vi tar inte betalt innan vi är säkra på att campen kan genomföras i relation till rådande corona situation. När vi är säkra på att genomföra campen fakturerar vi anmälda deltagare.

Beslut att köra eller avbryta campen tas senast 31 Maj 2021.

 

Varmt Välkomna!

Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
Röke IBK, 09/06 18:29 
Röke IBK, 09/06 18:27 
Röke IBK, 02/06 18:20 
Röke IBK, 29/05 13:10 
Röke IBK, 27/05 16:25 
Röke IBK, 23/05 17:28 
 
Sponsorer