Vi är Röke IBK 09
Vi är ett härligt gäng killar födda 2009 som lirar innebandy och har kul tillsammans. Hos oss blir alla sedda och kan utvecklas oavsett vilka förutsättningar man har. Vi spelar poolspel (2-3 matcher) tre-fyra gånger på hösten och tre-fyra gånger på våren. Utöver det försöker vi åka och spela cup ett par gånger under säsongen.

Vi tränar två gånger i veckan och fokuserar på glädje, gemenskap och schysst spel. Våra ledare har genomgått Skånes innebandyförbunds utbildningar och följer Riksidrottsförbundets strategi 2025. Så många som möjligt, så länge som möjligt.

Vi vill gärna bli ännu fler så är du sugen på att testa innebandy så bara kom till någon av våra träningar!
Det går fint att provträna några gånger och det är inget hinder att man har andra idrotter/aktiviteter. Vi uppmuntrar att man har olika idrotter!

Våra träningstider säsong 20/21:
Tisdagar:18:15-19.45 Tyrs hov
Torsdagar: 17:00-18:30 T4 Sporthall

Registrera gärna dig som provmedlem genom att trycka på ”bli medlem” i ovankant på sidan.

Kontakta gärna någon av ledarna om du har frågor!
Kristian Björnlund tel: 0708 21 19 12
Jörgen Sandqvist tel: 0736 20 81 51

Hoppas vi ses!

Go stämning! :-)
Lite bilder från lördagens internmatch
2021-03-29 13:16
Go stämning i klubbis mellan matcherna

I lördags fick vi äntligen dra på oss matchtröjan igen. Och vi fick möta riktigt riktigt bra motstånd! :-)

Mellan de två tighta matcherna hängde vi i klubbrummet och käkade frukt och kanelbulle.

Tack Daniel och Albin som skötte sekretäriatet på ett förtjänstfullt sätt! Kul med speaker och DJ och allt!

Go stämning!

Kolla gärna in Röke IBK 09 föräldragrupp på Facebook så ska ni få se ett par riktigt stiliga mål.

Träning inomhus igen fr o m 26/2
2021-01-24 17:43
Efter lite juluppehåll och ett par veckors utomhusträning i snö och slask får vi äntligen börja träna inomhus igen. Fr o m 26/2 tränar vi inomhus på de vanliga tiderna.

Tisdagar 18.15 - 19.45 på Tyrs hov
Torsdagar 17 - 18.30 i T4-hallen

Bilder från höstlovsbandyn
2020-10-30 18:46
Det blev en rolig dag med nästan hela Röke 09 på höstlovets sista dag. Mycket innebandy blandat med tipspromenad, lek och kompishäng. Go stämning! Precis som det ska vara.
Jämna matcher i säsongens första poolspel!
2020-10-10 22:39
Jämna matcher i Nosabyhallen
I lördags spelade vi säsongens första poolspel där vi mötte Göinge och Willands i två superjämna matcher som kunde slutat hur som helt. Vi lyckades göra ett mål mer än motståndarna och fick se härlig kämpaglöd, snygga mål, glädje och fantastiskt målvaktsspel. Alla är med och bidrar på olika sätt!
Härligt att se!

Go stämning! :-)
Go stämning efter Frosta-matchen!
2020-09-27 22:02
Det var go stämning efter den jämna matchen mot Frosta i lördags! Kul med jämna matcher som svänger fram och tillbaka. Nu är vi redo för poolspel som drar igång den 10 oktober i Kristianstad.