PF 15

Välkomna att testa innebandy med oss!

TJEJER OCH KILLAR FÖDDA 2015 - KOM OCH TESTA VÄRLDENS ROLIGAST SPORT!

I vår förening är alla välkomna och vi vill gärna bli fler!

Hos oss får man allsidig träning med en blandning av lek, motorik och innebandy.

Säsongen 21/22 kommer vi att träna enligt nedan med start den 5 september.

Onsdagar kl 17 - 18 T4 Sporthall i Hässleholm - OBS startar den 6 oktober!

Söndagar kl 10-11 på Tyrshov i Tyringe

Under septeber tränar vi alltså bara en gång per vecka, på söndagar.

Den 18/9 kommer vi att  ha en PROVA-PÅ-INNEBANDY-DAG på T4 i Hässleholm.

Då är barn födda -15-16 välkomna mellan kl 10 och 11 att testa på denna roliga sport samt prata med oss ledare

Klubba och glasögon finns att låna de första gångerna.

Registrera gärna dig som provmedlem genom att trycka på ”bli medlem” i ovankant på sidan.

VARMT VÄLKOMNA!

Kontakt:

Jörgen Sandqvist - tel 0736 208151

Wohoo, snart drar innebandyn igång igen!
2021-08-10 22:42

Men först låter vi vardagen etablera sig med skola, fritids, jobb och så vidare. Vår första träning för säsongen blir söndagen den 5 september kl. 10.00-11.00 på Tyrs hov i Tyringe. När vi sen kommer in i oktober kommer vi att träna även onsdagar kl 17.00-18.00 i T4-hallen i Hässleholm.

Vi välkomnar alla gamla och nya tjejer och killar födda 2015 till vår fina förening och ser fram emot en rolig säsong tillsammans.

Och hörrni! Ta med en kompis! :-)

Vi ses!

/Ledarna

Tack för en rolig säsong med Innebandyskola 15!
2021-05-09 11:37
Säsongsavslutning

Tack alla härliga barn och föräldrar för en rolig första säsong med våra tjejer och killar födda 2015.

Trots att säsongen mestadels inneburit inställda träningar så har vi ändå lyckats få ihop en härligt grupp. Nu tar vi paus över sommaren så drar vi igång igen i början på september.

Njut av våren, ha en härlig sommar och håll er friska!

Vi ses!

Träningarna fortsatt inställda
2021-02-25 22:21
Pga att smittspridningen ökar i kommunen igen så har Röke IBK beslutat att ställa in träningarna för Innebandyskola 15 ytterligare en tid. Preliminärt startar vi upp igen v 11, dvs den 16 mars.

Ta hand om er!

/Jörgen
Innebandyskola 15 fortsatt pausad
2021-01-24 17:29
Trots att de nya direktiven från Folkhälsomyndigheten säger att det är ok att börja träna inomhus igen om man kan göra det på ett coronasäkert sätt, så väljer Röke IBK att fortsätta att pausa Innebandyskola 15 eftersom vi har föräldranärvaro på träningarna. Vi vill givetvis återgå till att kunna träffas och röra på oss så fort som möjligt och förhoppningen är att vi kan göra det nån gång i februari.

Hoppas vi kan ses snart igen och ha kul tillsammans!

/Jörgen
Röke IBK, 15/10 14:00