SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Röke Innebandyklubb
Hässleholm
FLICKOR 2015-2016

Första sammandraget genomfört!
2023-01-18 08:10

Dubbel premiär i knatteligan!

 

Äntligen var det dags att testa på spel i knatteligan efter en knepig höst där föreningen inte riktigt lyckats få ihop tjejgänget.

 

Nu var det dags för arrangemang hemma med allt pyssel det innebär för föräldrar och ledare.

Vi lyckas motivera 6 tappra krigande tjejer som kämpar på under två matcher.

För några är det första gången man lirar match och man känner att det är lite spännt att kliva ut i den vinröda tröjan när så många sitter och tittar.

 

Första matchen är kämpig. Vi möter ett gäng tjejer från FC Engelholm som tränat lite längre ihop än de fyra gånger vi träffats. Det är aldrig roligt att genomföra en match som spelas mestadels på egen planhalva även man inte räknar mål i knatteligan. Tjejerna har koll och det måste man ha med sig och hjälpa till att håla modet uppe. 

 

Andra matchen var jämnare. Lite svårt att hålla fokus för dom hade ju så rosa fina tröjor och så var där ju den där tjejen med guldigt blad på klubban. Det var den stora snackisen på bänken. 

Under andra halvlek verkar det ändå som tjejerna vant sig vid allt rosa och guld och istället lyckats vända fokus mot den röda ramen på bortre planhalvan. Vi spelade övervägande delen av matchen just där och det kom ett par riktigt snygga passningar och mål både köksvägen och något riktigt spelmål där passen hade lika hög kvalitet som avslutet.

 

Efter en sån urladdning var det på sin plats med glass i klubbrummet medan föräldrarna städade efter kalaset. Det var en perfekt avslutning på en fantastisk förmiddag.

 

Vi ledare vill skicka ett stort tack till alla tjejer, domare, deltagare, föräldrar och övrig publik.

 

Med Vänlig Hälsning,

Ledarna i Flickor 2015-2016


Nyhetsarkiv
Första egna träningen!2022-12-20 21:20
 
Sponsorer