P11-12

Välkommen till P11-12
P11-12 är ett lag mixat med spelare som spelat innebandy ett par år och spelare som är nybörjare.

I denna grupp tränar vi pojkar som har ett intresse för rörelseträning och innebandy.

Vi utgår ifrån Skånes Innebandyförbunds idéer om innebandy för barn och just nu spel på Grön nivå.

Säsongen 2020/2021 tränar laget på följande tider:

Måndagar kl 18:00–19:30 i Tyrs Hov (Tyringe)

Onsdagar kl 17:30–19:00 i T4-Hallen (Hässleholm)

Kolla även Kalender för inställda träningar.

Börja spela innebandy med P11-12

Den som är född 2011 eller 2012 är välkommen att prova på att spela innebandy i vårt lag.

Börja med att registrera dig genom att klicka på BLI MEDLEM här ovan/till höger. Då får du fylla i dina kontaktuppgifter och sen läggs du upp som en spelare och påbörjar din prova-på-period. Ditt namn och dina uppgifter finns sen enkelt tillgängliga för tränarna redan vid första träningen.

Notera att spelarens emailadress och eventuellt mobilnummer är synliga i Sportadmin MedlemsApp

även för de andra spelarna i laget.

Kom till träningen klädd i gympakläder. Ta med klubba och innebandyglasögon om du har annars går det bra att låna de första gångerna.

Prova-på-perioden övergår så småningom i en påminnelse om att betala medlemsavgiften. Om du inte betalar den efter ett par påminnelser så inaktiveras spelaren.

Sportadmin - Skaffa Sportadmin MedlemsApp (Android eller IOS) – I den får du tillgång till all information ni behöver. För inloggning behövs bara den emailadress du registrerade spelaren med.

Säsongspremiär
2020-10-10 13:05
Här är det laddade gänget som hade premiär i grön A.
Äntligen har säsongen dragit igång för vårt härliga gäng!
Det var en ren fröjd att se killarnas glädje och lust att spela innebandy.
Träningen startar för säsongen!
2020-08-17 08:22
Nu startar innebandysäsongen 2020/2021 för P11-12.
Det blir lite ändrade träningstider och lokaler:

Måndagar kl 18:00–19:30 i Tyrs Hov (Tyringe)

Onsdagar kl 17:30–19:00 i T4-Hallen (Hässleholm)

Första träningstillfället blir vecka 35 på Tyrs Hov måndagen den 24:e augusti.

Säsong 2019/2020 drar igång
2019-08-12 00:27
Äntligen! Säsongens första träning blir måndagen den 26/8 kl 17:00 -18:30 och då i T4-Hallen.
Och förutom denna tid på måndagar kommer laget att ha ett träningstillfälle till i veckan men vi undersöker fortfarande vilken dag och ledig halltid som passar tränarna bäst.

Hursomhelst, jämfört med förra säsongen är det alltså ändringar i hallar och halltider.