FLICKOR 2015-2016

TJEJER, KOM OCH TESTA VÄRLDENS ROLIGASTE SPORT!

Välkomna alla tjejer födda 2015/2016!

I vår förening är alla välkomna och vi vill gärna bli fler!

Hos oss får man allsidig träning med en blandning av lek, motorik och innebandy.

Träningstider för säsongen 2022-23:

Tisdagar kl. 17:00-18:15 | T4 idrottshall, Hässleholm

Vill man prova på så är det bara att dyka upp på någon av våra träningar.

Klubba och glasögon finns att låna de första gångerna.

Registrera dig gärna som provmedlem genom att trycka på "bli medlem" i ovankant på sidan.

Kontakt:

Tomas Olsson | senior@rokeibk.se | 070 972 17 00

Anna Hansson | ungdom@rokeibk.se

VARMT VÄLKOMNA!

Första sammandraget genomfört!
2023-01-18 08:10

Dubbel premiär i knatteligan!

Äntligen var det dags att testa på spel i knatteligan efter en knepig höst där föreningen inte riktigt lyckats få ihop tjejgänget.

Nu var det dags för arrangemang hemma med allt pyssel det innebär för föräldrar och ledare.

Vi lyckas motivera 6 tappra krigande tjejer som kämpar på under två matcher.

För några är det första gången man lirar match och man känner att det är lite spännt att kliva ut i den vinröda tröjan när så många sitter och tittar.

Första matchen är kämpig. Vi möter ett gäng tjejer från FC Engelholm som tränat lite längre ihop än de fyra gånger vi träffats. Det är aldrig roligt att genomföra en match som spelas mestadels på egen planhalva även man inte räknar mål i knatteligan. Tjejerna har koll och det måste man ha med sig och hjälpa till att håla modet uppe.

Andra matchen var jämnare. Lite svårt att hålla fokus för dom hade ju så rosa fina tröjor och så var där ju den där tjejen med guldigt blad på klubban. Det var den stora snackisen på bänken.

Under andra halvlek verkar det ändå som tjejerna vant sig vid allt rosa och guld och istället lyckats vända fokus mot den röda ramen på bortre planhalvan. Vi spelade övervägande delen av matchen just där och det kom ett par riktigt snygga passningar och mål både köksvägen och något riktigt spelmål där passen hade lika hög kvalitet som avslutet.

Efter en sån urladdning var det på sin plats med glass i klubbrummet medan föräldrarna städade efter kalaset. Det var en perfekt avslutning på en fantastisk förmiddag.

Vi ledare vill skicka ett stort tack till alla tjejer, domare, deltagare, föräldrar och övrig publik.

Med Vänlig Hälsning,

Ledarna i Flickor 2015-2016

Första egna träningen!
2022-12-20 21:20

Wow vilket härligt gäng!

Tjejerna träffades för första gången som ett eget lag, en enhet, en samling hjältar.

Flera har tränat med pojkar och andra lag under hösten men nu var det äntligen dags att bilda det egna laget, TJEJLAGET.

Tisdagen den 20/12 2022 skriver vi in i historieböckerna som starten på en lång fantastisk resa med innebandy som samlingspunkt.

Vi var två vilsna ledare och fem tjejer som började resan och bestämde att vi snart skulle vara minst dubbelt så många.

Tack tjejer för att ni kom och gjorde kvällen fantastisk!

Vi ses snart igen,

//Anna o Tomas