P11-12

Välkommen till P11-12

I denna grupp tränar vi pojkar som har ett intresse för rörelseträning och innebandy.

Vi utgår ifrån Skånes Innebandyförbunds idéer om innebandy för barn och just nu spel på Blå nivå.

Säsongen 2021/2022 tränar laget på följande tider:

Måndagar kl 17:00–18:30 i T4-Hallen (Hässleholm)

Onsdagar kl 17:30–19:00 i Tyrs Hov (Tyringe)

Kolla även Kalender för inställda träningar.

Börja spela innebandy med P11-12

Den som är född 2011 eller 2012 är välkommen att prova på att spela innebandy i vårt lag.

Börja med att registrera dig genom att klicka på BLI MEDLEM här ovan/till höger. Då får du fylla i dina kontaktuppgifter och sen läggs du upp som en spelare och påbörjar din prova-på-period. Ditt namn och dina uppgifter finns sen enkelt tillgängliga för tränarna redan vid första träningen.

Notera att spelarens emailadress och eventuellt mobilnummer är synliga i Sportadmin MedlemsApp

även för de andra spelarna i laget.

Kom till träningen klädd i gympakläder. Ta med klubba och innebandyglasögon om du har annars går det bra att låna de första gångerna.

Prova-på-perioden övergår så småningom i en påminnelse om att betala medlemsavgiften. Om du inte betalar den efter ett par påminnelser så inaktiveras spelaren.

Sportadmin - Skaffa Sportadmin MedlemsApp (Android eller IOS) – I den får du tillgång till all information ni behöver. För inloggning behövs bara den emailadress du registrerade spelaren med.

Första matchdagen för säsongen
2021-10-23 11:01

Vilka fantastiska killar vi har. De ger allt i alla lägen.

Röke IBK, 15/10 14:00
Röke IBK, 15/10 10:23