HJ18

HJ18 säsongen 20/21
Röke IBK/Emmaljunga GoIF kommer att ha ett HJ18-lag säsongen 20/21.

Säsongen kommer att inledas med enkelmöte mot samtliga lag i serien. Därefter kommer serien att delas i två grupper där vi alltså möter hälften av lagen en gång till.

Träningstider:
Måndagar 19.00 - 21.00, Jacobsskolan i Hässleholm
Onsdagar 20.30 - 22.00, T4-hallen i Hässleholm

Är du född 2001-2004 och vill vara med i vårt lag?
Kontakta: Patrik Nilsson - patrik.nilsson@studieframjandet.se eller 0705578755
Referat: Rke IBK/Emmaljunga GoIF - Frosta IBF
Seger mot Frosta
2020-10-26 17:48
Johan Svensson är inte bara backklippa och citatmaskin. Numera kan han även titulera sig målskytt.
Efter en veckas uppehåll var det ett spelsuget gäng som fick spela sin hemmapremiär mot Frosta. Med spelskicklighet, kyla och moral kunde vi skriva in tre poäng på kontot innan vi släckte och lämnade Qpoolen.
Hemmapremiär
2020-10-21 18:46
Söndagen 25 oktober klockan 11.30 premiärspelar vi på hemmaplan, vilket i år innebär Qpoolen. För motståndet står Frosta IBF som kommer med ett stärkt självförtroende efter seger mot Perstorp.

Med 50 platser tillgängliga, varav en viss andel reserverat för bortalagets supportrar, finns det en risk att vi inte kan släppa in alla som vill se matchen. Glädjande nog streamar vi matchen på vår kanal på Solidsport så att alla har möjlighet att se den.

Nu.................!
Referat: VV-84 SK Bjuv - Rke IBK/Emmaljunga GoIF
Vv = välförtjänt vinst
2020-10-12 08:03
Efter en oavgjord match under försäsongen och förlust i seriepremiären var det nu så äntligen dags för en seger. Mot VV84 visade vi vad som händer när vi har siktet inställt och låter bollen rulla.
Referat: Perstorp Bälinge IK - Rke IBK/Emmaljunga GoIF
Premiären avklarad
2020-10-03 16:30
Max Johansson har varit med storebror Simon på match förr, men då som publik. När det var dags för debut med Hj18 tackade han genom att göra mål.
Under årens lopp har rivaliteten med Perstorp utvecklats för varje möte. Att vi den här säsongen skulle mötas redan i premiären och att två spelare lämnat oss för dem hade kunnat bädda för ett extra laddat möte, men istället fick vi den kanske bäst genomförda matchen någonsin lagen emellan.
Seriepremiär - supporta HJ18 hemifrån
2020-10-01 07:22
Imorgon, fredag, är det äntligen seriepremiär för vårt Hj18. Det är inte vilket lag som helst som bjuder upp till dans i första omgången, utan det är Perstorp Bälinge som tar emot oss.
Perstorp hade en tuff säsong 19/20, men har sedan dess rustat rejält genom att bl.a. stärka upp med Max Hesselbom och Olle Wiberg som tidigare spelade med oss.

Vi kommer att behöva allt stöd vi kan få, om än inte på plats. Restriktioner begränsar självklart möjligheterna att fylla Ugglehallen med vinröda supportrar så istället för att åka dit i hopp om att få en av de 50 platserna kan du med fördel stanna hemma och följa matchen via Perstorps Solidsport-konto.

www.solidsport.com/pbik

Vi kommer göra allt för att bjuda på en sevärd match om ni gör vad ni kan för att skänka positiv energi.