F10-12

Välkommen till F10-12
F10-12 är ett härligt gäng tjejer som spelat innebandy ihop i ett år. Tillsammans utvecklar vi ett intresse för innebandyn samtidigt som vi har roligt.

Vi utgår ifrån Skånes Innebandyförbunds idéer om innebandy för barn och just nu spel på blå nivå.

Säsongen 2020/2021 erbjuder vi följande träningstider:

Måndagar kl. 17:00-18:00 Qpoolen (Hässleholm)

Onsdagar kl. 17:00-18:00 Tyrs Hov (Tyringe)
Se Kalender för aktuell information gällande t.ex. inställda träningar.

Börja spela innebandy med F10-12

Den som är född mellan 2010 och 2012 är välkommen att prova på att spela innebandy i vårt lag. Vi vill alltid ha in fler kompisar i gruppen.

Börja med att registrera dig genom att klicka på BLI MEDLEM här ovan/till höger. Då får du fylla i dina kontaktuppgifter och sen läggs du upp som en spelare och påbörjar din prova-på-period. Ditt namn och dina uppgifter finns sen enkelt tillgängliga för tränarna redan vid första träningen.

Notera att spelarens e-postadress och eventuellt mobilnummer är synliga i Sportadmin MedlemsApp

även för de andra spelarna i laget.

Kom till träningen klädd i gympakläder. Ta med klubba och innebandyglasögon om du har, annars går det bra att låna de första gångerna.

Prova-på-perioden övergår så småningom i en påminnelse om att betala medlemsavgiften. Om du inte betalar den efter ett par påminnelser så inaktiveras spelaren.

Sportadmin - Skaffa Sportadmin MedlemsApp (Android eller IOS) – I den får du tillgång till all information ni behöver. För inloggning behövs bara den e-postadress du registrerade spelaren med.

Kontakt:

Mattias Östling          070-981 80 35

Andreas Pettersson  073-543 46 51

Äntligen dags!
2020-08-20 23:30
Nu är väntan över för oss alla, sommarlovet är passerat och därmed är det återigen dags att starta upp en ny spännande innebandysäsong .

En nyhet för i år är att vi erbjuder två träningstillfällen per vecka:
Måndag kl. 17:00-18:00 Qpoolen (Hässleholm)
Onsdag kl. 17:00-18:00 Tyrs Hov (Tyringe)

Första träningstillfället är måndagen den 31 augusti i Qpoolen.
Har ni någon kompis som är sugen på att testa på innebandy, ta med henne i så fall.
Full succé för Fokus Tjejer
2019-11-02 13:19
I september så startarde vi tillsammans med Skånes innebandyförbund ett tjejprojekt som heter Fokus Tjejer där vi var ute i tre skolor och lärde ut innebandy. Efter dessa besök så hade vi provträningar där nästan 40 tjejer i åldrarna 2010-2012 provade på innebandy.

Av dessa har 26 stycken tjejer nu blivit medlemmar  och laget tränar för fullt under ledning av Mattias Östling, Erik Götborg, Andreas Pettersson, Linn Fransson och Amanda Jönsson.

Vi vill också tacka Handelsbanken och Hässlehem som står med oss i denna satsning på att få fler flickor att idrotta och känna gemenskapen som lagidrott skapar. Stort tack

Tjejerna i laget vill hela tiden hitta fler goa lagkamrater till sin grupp så är man intresserad så är det bara att höra av sig eller komma ner på en träning.