Sebastian Lundgren är kvar säsongen 2017-2018
2017-05-23 15:16, H1

Sebastian kom tillbaka till sin moderförening efter att spenderat tre år på Landskronas innebandygymnasie.

Sebastian går in på sin andra säsong i Röke herrtrupp och vi ser med spänning fram på den utveckling som vi tror att Sebastian kan få.

”Sebastian är en väldigt uppskattad kille inom laget och sprider en härlig atmosfär kring sig. Hans stora vilja att utvecklas har verkligen gjort att han på sikt kommer att ta upp kampen med Viktor om första platsen i målet.” – Rickard Träff, Sportgruppen

Vi fortsätter att jobba med spelartruppen och det kommer inom kort presenteras fler spelare.
klara förluster är Jacob Eliasson, Anton Åkesson, Tobias Melkersson.

Viktor Svendsen är klar för spel 17/18
2017-05-22 06:43, H1

Vår duktigt målvakt Viktor Svendsen är klar för spel kommande säsong. Viktor är en kille med stort Rökehjärta och detta visar han tydligt med sitt engagemang i klubben. Medan han inte stoppar motståndarnas försök att göra mål så sitter Viktor också i Röke IBKs styrelse.

”Viktor är en målvakt ur den nya skolan. Väldigt analytisk i sitt spel och tittat hela tiden efter nya vägar att utvecklas. Detta kopplat till en extrem träningsvila gör att vi har en av seriens bästa målvakter i vår uppsättning.” - Rickard Träff, Sportgruppen

Vi kommer under veckan presentera fler spelare ur herrarnas trupp säsongen 2017/2018

Jacob "JE" Eliasson går till Åstorp
2017-05-19 05:46, H1

Vår egna bolltrollare har bestämt sig för att prova vingarna i Åstorp/Kvidinge och Allsvenskan nästa säsong. Jacob gjorde på de senaste säsongerna väldigt stor nytta för klubben både på och utanför planen då han var en väldigt uppskattad person i föreningensungdomslag.

Vi tackar Jacob för dessa 3 säsongerna som han spelat i sin moderklubb efter sitt senaste äventyr i i SSL och Växjö.

Ytterligare ett Allsvenskt lag till HIC 2017
2017-05-19 05:39

Och det är inga mindre än förra årets seriesegrare i damernas div 1 serie IBK Lund Elit som kommer till Hässleholm i slutet av augusti för att göra upp i kampen om pokalen.

IBK Lund har inför återkomsten i den näst högsta serien plockat in en rad nya spelare av riktigt bra kvalitet så det ska bli roligt att se vad de kan göra för att utmana fjolårssegrarna Åstorp/Kvidinge om segern.

"Det är så här jag vill att Hessleholm Invitational skall vara, det måste komma lag från närområdet för att vi ska kunna locka lag utanför distriktet. Både på dam och herrsidan. Att vi nu har två lag från damernas Allsvenska och från Skåne är jätteroligt" - Rickard Träff, cup general

Nu börjar cupen bli fyllas på och klara lag är:

Röke IBK (div 1)
Åstorp/Kvidinge (Allsvenskan)

IBK Lund Elit (Allsvenskan)

Halmstad IBK (div 1)

FBC Lerum (div 1)

FC Helsingborg (div 1)

Det finns ett sjätte lag som är anmält som kommer presenteras så nu söker vi bara efter det sista laget på damsidan. Det finns några intressenter där ute som planerar sin försäsong just nu.

Röke IBK uppmärksammas på innebandy.se
2017-05-15 12:25

I samband med säsongsstarten för två år sedan gjorde klubben en satsning och skrev ut flygblad som man delade ut i Hässleholm med omnejd. Tillsammans med information om lagen och klubbens verksamhet passade man på att informera om att klubben nu tog emot om pant – och att man skulle komma och knacka dörr för att hämta upp pant ett datum längre fram.

Läs mer på länken nedan.

H1
En krigande Färlövs påg lämnar Röke IBK!
2017-05-12 15:02, H1
Foto: Arne Forsell (Norra Skåne)

Tobias Melkersson kom inför säsongen 15/16 från degraderade Olofström och har under året hunnit med att göra 11 poäng (6 mål, 5 assist).  på 29 matcher från sin backplats. ”Melker” har verkligen visat under året vilken fantastisk föreningsmänniska och lagkamrat han är. Han har inte bara varit spelare i föreningen utan även arbetat som kanslist. Nu går resan vidare till Göteborg där han ska satsa på den civila karriären.

Vi önskar dig ”Melker” stort lycka till i framtiden och glöm inte att dörren till Röke Innebandy alltid står öppen för dig.