Damerna firar med shuffleboard på Zuperbowl
2018-02-21 20:45, D1
Efter att damerna vann matchen senaste mot FBC Engelholm stod det klart att man redan vunnit serien med tre omgångar kvar.

Vad passar då bättre än att gå ut och äta och ha en Shuffleboard turnering i tvåmana lag.

Efter ett stenhårt gruppspel och tajtslutspel så var det 8 glada lag som kunde konstatera att det var riktigt roligt med shuffleboard men ingen kommer byta idrott.

Damerna spelar nästa match på lördag nere i Lund kl 13.30
H1
The Fight på besök!
2018-02-19 20:53, H1
Ikväll kom vår kära samarbetspartners The Fight på besök till herrarnas måndagsträning i Qpoolen.

The Fight är den starkaste familjen vi har i vår Rökefamilj som dagligen kämpar med hela sitt hjärta mot sjukdomen SMA. The Fight grundades av Mattias och Cecilia Stålhammar för att upplysa allmänheten om den ovanliga muskelsjukdomen Spinal Muskel Atrofi. Mattias och Cecilias båda barn Isabell och Melwin har fötts med den ärftliga sjukdomen SMA. De kämpar för att samla in mer pengar för forskning och stöd kring sjukdomen. Varje år föds mellan 5-10 barn i Sverige med SMA varav 50% föds med Typ 1. Utan medicin är levnadstiden kort för Typ 1, ca 1 år. Resterande 50 % är fördelat mellan typ 2 och 3. Typ 2 lär sig oftast sitta själv men aldrig gå. Typ 3 klassas man som om man kan/har kunnat gå.

Under nästan varje seniormatch hittar ni representanter från The Fight i lobbyn där ni kan tävla med bollkastning i andra periodpausen och pengarna oavkortat går till kampen mot SMA. Ni kan även köpa fina armband med mera. På seniorernas matchkläder kan ni hitta The Fights logga på ryggen.
Vi i Röke Innebandyklubb är oerhört glada att kunna stödja The Fight i deras kamp mot SMA.

Vänligen gå in på www.facebook.com/thefightsma/ och ge ert stöd i kampen mot SMA.

TILLSAMMANS ÄR VI STARKA!
H1
Referat: Röke IBK - Willands IBK
Kristianstad kommer till stan!
2018-02-16 08:23, H1
Nu är det dags för Revanchen med stort R. Herrarna förlorade höstens drabbning men är nu laddade för att vinna returen hemma i Qpoolen.

Willands från Kristianstad slås med näbbar och klor för att klara nytt kontrakt i div 1 medan våra herrar gör allt för att knipa en allsvensk kvalplats.

Matchen är ikväll fredagen den 16 februari.
Tid: 19.30
Plats: Qpoolen

Inträde
Rökemedlemmar kommer in gratis vid uppvisning av medlemskort.
16 år eller äldre 60 kr
Under 16 år 30 kr

Glöm inte att gratis kupongerna i dreamstarhäftena också gäller!

Välkomna!
Äntligen
2018-02-14 12:33
Rökemixen 2018
Nu är det äntligen dax för Rökemixen 2018.

Den 21 April kl 8:00 samlas vi i T4 - hallen för att förgylla denna dagen.
Mixen innebär att vi samlar alla lagen i föreningen från de minsta till senior, där vi blandas och spelar en  turnering inom föreningen.
     Mixen slutar ungefär 14.00.
Vid frågor kontakta kansliet på, kansli@rokeibk.se eller 0709-188140

Varmt Välkomna :)
Röke Innebandy
Nu öppnar vi upp för Hessleholm Invitational Cup 2018
2018-02-14 12:26

Äntligen öppnar vi upp anmälan till Hessleholm Invitatonal Cup 2018. Förra året segrade FBC Lerum på herrsidan och tog sin första turneringsseger. På damsidan så försvarade Åstorp/Kvidinge IBS sin titel och har nu tagit två segrar i rad.

Herrfinalen var rafflande där FBC Lerum slog Olofström IBK i en jämn match. Båda lagen ligger just nu för kval till Allsvenskan vilket är väldigt roligt.

Damfinalen avgjordes på straffar mellan de två Allsvenskalagen Åstorp/Kvidinge och IBK Lund Elit. Båda dessa lagen ligger också bra med i den södra Allsvenskan denna säsongen.

Nytt för i år är att vi lägger till en ny klass och det är JAS på herrsidan. Intresset har varit stort och vi siktar på att ha ett riktigt bra startfält med lag från 3-4 olika JAS-serier.

Vi har också ett riktigt bra erbjudande på JAS där man får boende i skolsal inkl frukost, minst tre fullängdsmatcher för endast 6000 kr.

För mer information så kontakta Rickard Träff på 0727-147840 eller maila kansli@rokeibk.se

Röke IBK Målvaktscamp
Norra Skåne skriver om Röke IBKs första målvaktscamp