Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Röke Innebandyklubb
Hässleholm

Bli medlem i Röke IBK
BLI MEDLEM
H2
Första träningsmatchen webbsänds helt gratis!!
2020-08-13 12:15, H2
På lördag är det äntligen dags för höstens första match. För motståndet står div 1 satsande Falkenbergs IBK som missade förra årets uppflyttning med små marginaler. 

Då vi ej får lov att ha publik kommer man kunna se matchen på webben. Klicka in er på länken nedan. Policydokument
2020-08-11 09:58
Under våren har vårt ungdomsråd, tillsammans med styrelsen, tagit fram ett policydokument som ligger till grund för all vår verksamhet. Vi är väldigt stolta över resultatet, inte minst för att våra unga deltagare varit så aktiva i processen.

Du hittar policydokumentet i mappen som heter "övriga dokument" på dokumentfliken här på hemsidan.
Hessleholm Invitational cup ställs in
2020-08-09 17:32
Hej alla, 
Vi måste tyvärr meddela att Hessleholm Invitational Cup 11-13 september ställs in detta året på grund av Covid-19. Vi i HIC gruppen har försökt lösa situationen på bästa sätt för att minimera riskerna. Dessvärre meddelade vår styrelse att vi tyvärr inte får genomföra cupen, då det just nu finns en ökad smittspridning i vår målgrupp åldrarna 20-29 år

Vi beklagar det sena återbudet, vi vet att det ställer till problem i er försäsongsplanering. Precis som oss i Röke IBK står ni nu utan träningsmatcher som genrep inför seriestart. Vi hoppas det kommer att lösa sig och att ni har förståelse för beslutet.  
Vi hade sett fram emot en härlig turnering tillsammans med er. Vi hoppas verkligen att situationen ser annorlunda ut till nästa år så vi har möjlighet att genomföra cupen igen.  

Vi kommer att avboka samtliga hotellrum/idrottssalar/skolsalar till er. Vi ber hotellen att maila er som är kontaktpersoner och bekräfta att de släppt rummen. 
Om ni har några frågor så finns vi på hic@rokeibk.se. Vi önskar er all lycka till i serierna. 

Mvh  
HIC gruppen, Röke IBK 
D1
Anna gör seriens yngsta målvaktspar komplett.
2020-07-21 10:00, D1
Bild: Markus Florentzson

Det blev klart för ett tag sedan men nu är det officiellt också. 

Anna Florentzson gör seriens yngsta målvaktspar komplett!

 

Vi tog oss en liten pratstund med Anna om vad hennes tankar inför kommande säsong är.

 

Du anslöt till Röke i januari och tog chansen i ett par matcher under våren, vad fick dig att bestämma dig för att fortsätta? 

När jag kom till Röke efter jul blev jag väldigt bra bemött av både ledare och spelare. Jag kom till ett lag som hela tiden vill utvecklas och sliter för varandra på planen. Det var en av anledningarna till att jag valde att fortsätta spela i Röke. Jag känner också att jag kan fortsätta utvecklas som både person och spelare här.  

Ditt nya lag blev tvåa endast 1 poäng efter seriesegraren. Vad krävs för att vi ska vinna serien i år och vilka lag tror du kommer vara de största hoten? 

Det som jag tror krävs är att vi fortsätter ge allt på varje träning och match precis som vi har gjort innan. Vi ska också fortsätta med vår spelidé, för det känns som vi har något bra på gång. Det krävs också att vi har en jämn nivå under hela säsongen och kämpar ända in till slutsignalen. Det laget jag ser som största hotet är nog Malmö, då de alltid kan vara farliga. Höllviken har värvat några nya spelare, så även de kan bli farliga.

Vad ser du som dina styrkor och svagheter som målvakt och hur ska du arbeta vidare med din utveckling? 

Mina främsta styrkor som målvakt skulle jag säga är att jag snackar mycket med mina medspelare och har en bra räckvidd. Jag kan även sätta igång anfallsspelen snabbt med mina långa utkast. Det som jag behöver jobba mer på är att göra alla moment lite snabbare. Eftersom jag är hyfsat ny i laget fortfarande behöver jag fortsätta lära känna utespelarna spelmässigt, så att vi kan bli ännu bättre tillsammans. Jag ska fortsätta behålla fokus på både träningar och matcher för att arbeta vidare med min utveckling.

 

 

Tränare Alex ord om Anna

 

Efter ca halva säsongen anslöt en ung lovande målvakt från Stanstad. Hon är hungrig på att lära sig nya saker, tar åt sig allt man vi går igenom på målvaktsträningarna och provar sedan detta på både träningar och matcher. Trots att hon inte startade så många matcher innan hon kom till Röke visar hon stort lugn och trygghet i målet. Tillsammans med Nova bildar hon ett av dom bästa målvaktsparen i serien.

 

Tränare Bennys ord om Anna

 

Anna är en väldigt lång målvakt med stor räckvidd. Hon har ett bra utkast som vi ska lära utespelarna att utnyttja. Anna är placeringssäker och har bra nyp i fingrarna vilket gör att hon greppar många skott. Anna bjuder på många skratt och kom snabbt in i gruppen här i vintras när hon anslöt. Anna är precis som Nova född 2002 och har alla möjligheter att bli en riktigt bra målvakt. Hennes inställning och talang kommer ta henne långt. Jag ser fram emot att får jobba vidare med Anna och jag är övertygad om att hon kommer ge Nova en bra kamp om vem som ska stå nästa match. 

Röke Puppies
Anmälan öppen för Röke Puppies hösten 2020!
2020-07-20 18:08, Röke Puppies
Är ditt barn född mellan 2015-2017? Välkommen till Röke Puppies i Hässleholm och Tyringe!

Datum: Söndagar med start 20 september, 8 tillfällen (uppehåll 1 november, avslutning 15 november)
Tid: Hässleholm kl. 09.00 eller kl. 10.00, Tyringe kl. 08.45
Var: T4 skolans Idrottshall i Hässleholm, Tyrs Hov i Tyringe
Pris: 300 kr/termin, betalas direkt vid anmälningstillfället

Vad gör vi?

Denna grupp handlar om rörelseglädje, lek och enkla övningar för barn födda 2015, 2016 och 2017. Vi har olika teman under säsong där barnens motorik övas. De får prova på övningar med boll och innebandyklubba. Centralt är att barnen upplever glädje och gemenskap.


Vi vill att du som förälder deltar aktivt med tanke på barnens låga ålder. OBS: vi tillåter inte att du lämnar av ditt barn!


Anmälan:

Gå in på Röke IBKs hemsida ww.rokeibk.se och klicka på knappen Bli medlem. Där väljer ni vilken ort ni vill medverka i. Klicka på länken nedan för att komma direkt till anmälan: http://www.rokeibk.se/newMember/Default.asp?ID=17328

 

Sista anmälningsdagen är den 16 augusti. Begränsade antal platser, så det är först till kvarn som gäller. Vid frågor vänligen kontakta puppies@rokeibk.se.


Hoppas vi ses till hösten. Varmt välkomna till Röke Puppies!

Pokaler i vinrött skimmer
2020-07-08 14:46
Vilner Nilsson och Emilio Olsson visar stolt upp de pokaler som deras respektive lag blivit rättmätiga ägare till.
Säsongen 19/20 resulterade i inte mindre än två tredjeplaceringar för våra ungdomslag. Såväl Pojkar D som Pojkar E landade på prispallen när säsongen nådde sitt abrupta slut.

Stort grattis!
BLI MEDLEM
Nyheter från våra lag
 
Sponsorer