Sponsorer
Stötta Röke via sponsorhuset
2016-12-05 10:30
Hejsan!

Röke går nu in i ett aktivt samarbete med sponsorhuset. Genom sponsorhuset kan du stötta Röke ekonomiskt vid dina köp via nätet. Kolla på filmen och se själv hur enkelt det är att bidra till klubben men även till dig själv genom att handla via sponsorhuset. Denna handelsväg är perfekt nu när julhandeln är i full rullning. Just nu har röke tjänat 2 200 enbart på att personer relaterade till klubben har valt att gå via sponsorhuset när de handlar på nätet, det kan handla om allt från hotellbokningar till inköp hos gymgrossisten. Gå gärna in på sponsorhuset.se och utforska vilka möjligheter som finns med detta samarbete.

Finns det några frågor så hör av er till mig på kansli@rokeibk.se.
Uppdatering inför helgen
2016-12-02 12:15
Hej alla rökevänner!

16.00 imorgon, lördag så kommer Rökes damlag att ta emot Malmhaug i Qpoolen. Damlaget jagar förstaplatsen i serien och är inför helgens omgång enbart 2 poäng efter serieledarna Lund. Vi uppmanar alla att komma och stötta våra hårt krigande damer till 3 nya poäng i jakten.

Matchen börjar som sagt 16.00. Dessförinnan, mellan 11.00-15.00, så kommer herrlagsspelarna Jocke Larsson och Tobias Melkersson att grilla korv och sälja häften från dreamstar utanför Stoby måleri i Hässleholm. Kom gärna förbi under dagen och hälsa på oss, vi utlovar även en tävling med ett fint pris! 


Trevlig helg!

Tobias Melkersson
H1
Sista matchen innan uppehållet
2016-11-27 07:14, H1
Idag vid 11 tiden sätter sig herrarna på bussen för att åka till Sävsjö och möta en nygammal motståndare. Senaste gången som Röke mötte Sävsjö på bortaplan var säsongen där Röke fick lämna div 1. 

förutsättningarna inför matchen står klara vid Röke vinst så tar sig laget upp på en 2 plats då IBK Lund förlorade igår mot SST Net Landskrona med 5-4. 

Sävsjö med målsättningen att må allsvenskt kval för tredje året i rad måste vinna för att hänga på Halmstad och Vöikers om kvalplatserna. 

Röke har till denna matchen ett par frånfall i skador och sjukdomar men man åker till Sävsjö med följande trupp:

Målvakter:
Viktor Svendsen
Sebastian Lindgren

Backar:
Daniel Rydhög
Linus Rydhög
Tobias Melkersson 
Edvin Andersson

Forwards:
Alexander Ehnberg
Niklas Larsson
Filip Påhlsson
Zoltan Veszpremi 
Jimmy Lagerkvist
Ted Nilsson
Filip Darlin
Anton Åkesson
Viktor Olsson 

"Jimmy gör sin säsongsdebut idag vilket ska bli riktigt intressant, den formationen med Zoltan och Ted ser spännande ut." - coach Träff

"Kjedkan med Alex, Larry och Fille har gjort det roligt bra på senare tid och de känns riktigt på gång. Det känns som vi hittat en första lina där" - coach Ehnberg 

Matchen direktsänds ju inte så vill man ha rapportering så gå in på innebandyförbundets app eller kila på dagens live matcher.

Vill man läsa vad Sävsjö säger inför matchen så kika på länken nedan

http://www.innebandy.se/smaland/Forening/Elitradet1/Infor-elitmatcherna/Infor-Savsjo-Roke-H1-Inledningarna-i-fokus/
Hetast i division 1
2016-11-22 13:09
#fp20
Rökes herrlag går för närvarande som tåget, mycket tack vare mannen på bilden. Den glödheta Filip Påhlsson har gjort otroliga 13 mål på lagets senaste tre matcher och är en av anledningarna till att herrarna nu skapat en lucka ner till jagande lag under kvalstrecket. 5 av målen kom under 11-4 vinsten i helgens match mot Malmhaug. 

Rökes damlag var inte sämre utan slog Grantofta med 7-3 och tog in två poäng på serieledarena IBK Lund Elit. I dagsläget skiljer enbart två poäng mellan serieledaren Lund och tredjeplatsen där Röke återfinns. 

Ännu en bra helg för våra seniorlag helt enkelt.
Glöm inte heller att handla Dreamstars rabatthäften som säljs från föreningens lag, erbjudanden gäller tom 28/2 2017 så det är gott om tid att utnytta häftet.   
H1
En intensiv vecka del 2
2016-11-20 11:07, H1
Idag är det återigen match, denna gången gästar Malmhaug KFUM från Malmö Qpoolen.

Förutsättningarna är enkla, vinst och vi hänger med i tippen, då Åstorp slog Halmstad så har vi ett bra läge att få lite luft till lagen nedanför strecket. 

Malmhaug som är ett ungt lag med Mycket talang kommer från en svidande förlust mot Åstorp med hela 15-3. Så de kommer att vara riktigt raggade för match, 

Senast vi möttes var det i Hessleholm invitational cup där vi vann med 4-0. Mycket har hänt sedan dess i båda lagen så det kommer nog bli en match med många mål och rolig innebandy. 

Röke ställer upp med följande lag:
Viktor Svendsen
Sebastian Lundgren

Daniel Rydhög
Linus Rydhög
Edvin Andersson 
Jacob Eliasson
Måns Andersson
Niklas Larsson
Filip Påhlsson
Alexander Ehnberg
Fabian Rönningdal
Zoltan Vezspremi
Ted Nilson 
Victor Olsson 
Anton Åkesson
Filip Darlin

Saknade är 
Joakim Larsson - skada
Krille Torstensson - sjuk
Jimmy Lagerkvist - utbildning
Tobias Melkersson - sjuk
Oskar Widmark - sjuk 

Kom nu och stötta killarna i kampen mot kvalet till allsvenskan. 
Matchen börjar kl 15.00 i Qpoolen. 

Ses där

// coach Träff

Nyheter från våra lag
P14, 03/12 16:21 
P14, 28/11 21:28 
H1, 21/11 12:27 
H1, 20/11 11:07 
P14, 20/11 00:12