Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Röke Innebandyklubb
Hässleholm

Bli medlem i Röke IBK
BLI MEDLEM
Nya direktiv för att hindra smittspridningen
2020-12-21 18:20
Efter direktiv från regeringen har Hässleholms kommun tagit beslut om att hålla alla kultur- och idrottslokaler stängda för verksamhet fram till och med 23 januari. Detta gäller för alla åldersgrupper och innebär alltså att klubba, boll och inneskor får en ofrivillig paus.

Vi återkommer med mer information efterhand som vi får det.

Med vänlig hälsning, Styrelsen 
GE BORT SPORT!
2020-12-03 08:48

Ge bort sport i jul och stötta samtidigt vår förening!

När du köper dina julklappar hos vår samarbetspartner Intersport ges 3% tillbaka till föreningslivet. Du kan själv välja vilken förening du vill stötta – du väljer väl oss? - genom att koppla ditt medlemskap på Mina sidor. Självklart får du, precis som vanligt, tillbaka din bonus om 2–6% på dina privata köp. Så ju mer du handlar, desto mer bonus får du OCH vår förening. Snacka om win-win-win! Stötta din förening och ha chans på att vinna ett presentkort.

Handla tryggt på Intersport

Vi vill göra det enkelt och tryggt för dig att handla hos oss. Du kan smidigt boka dina varor online och snabbt hämta dem i butik eller få dem skickade hem till dig.

https://www.intersport.se/kampanj/foreningslivet?utm_source=intersport_qrcode&utm_medium=katalog&utm_campaign=jul-20&utm_content=foreningar

Black Friday på Intersport!
2020-11-20 14:52

Black Friday på Intersport! Den 23–29 november firar vår samarbetspartner Intersport Black Friday och ger minst 25% på allt* + massa grymma superklipp. Passa på att köpa allt från fotbollsskor och kängor till vinterjackor, träningskläder och prylarna för idrottssäsongen. *Erbjudandet gäller 23–29 november på ord. pris. Gäller ej på presentkort, elektronik, pulsklockor, cyklar/träningsmaskiner, el-scooter, Hövding, Thule, golf, föreningskläder, beställningsvaror.


Glöm ej säga att ni tillhör Röke Innebandyklubb

Förlängda skärpta råd i Skåne
2020-11-17 17:01

Till samtliga innebandyföreningar i Skåne

 

Hej.

 

Idag, tisdag 27/11, meddelade Folkhälsomyndigheten, i samråd med Länsstyrelsen i Skåne och smittskyddsläkaren i Region Skåne, att förlänga de skärpta allmänna råden i Skåne län till och med 13 december.

 

Följande gäller därmed från och med idag 17 november till och med 13 december:

  • Samtliga innebandymatcher som spelas under perioden 17 november-13 december på distriktsnivå, dvs röd nivå, HJ18, D1, D2, D3, H2, H3, H4 och Herrar utveckling skjuts upp. Detta gäller även matcher i Skånemästerskapen. 
  • Samtliga innebandymatcher som spelas under perioden 17 november-13 december på grön och blå nivå ställs in.
  • Träning för spelare födda år 2005 och senare kan fortsätta. Alla deltagare i träningsverksamhet måste vidta extra försiktighetsåtgärder, undvika trängsel, hålla distans, byta om hemma, hålla god hygien och självklart stanna hemma om man har minsta sjukdomssymptom. Föräldrar skall i allra möjligaste mån inte vistas inom idrottsanläggningen. Vuxna ska i allra möjligaste mån bara skjutsa sina egna barn och vi avråder från att åka kollektivtrafik till träning. Skånes Innebandyförbund uppmanar föreningar, ledare, utövare och föräldrar att göra kloka val för att minska risken för smittspridning vid träning.
  • Träning för spelare födda 2004 och tidigare pausas fortsatt. Observera att detta gäller även i de fall då spelare födda 2004 och äldre tränar tillsammans med spelare födda 2005 och yngre.
  • Skånes Innebandyförbund avråder skånska lag från att delta på cuper/arrangemang utanför Skåne.


Det är viktigt att vi tillsammans inom skånsk innebandy gör vårt bästa för att minska smittspridningen framöver. Vi förstår att ovanstående punkter påverkar föreningars verksamhet på många sätt och hoppas att vi snart kan se en ljusning i smittspridningen. Dock rekommenderar vi föreningar att också planera för ett möjligt scenario där de lokala restriktionerna fortsätter en längre tid än 13 december.

Ovan punkter är skrivna utifrån den information vi har i skrivande stund. Vi vet att det kan komma tillägg och förändringar framöver, ibland med mycket kort varsel, och vi kommunicerar ut ny info löpande. 

Återkom gärna med frågor och tankar.

Ta vara på er!

Med vänlig hälsning,

Henrik Paulsson
Verksamhetschef

henrik.paulsson@innebandy.se
040 – 600 59 61


Styrelsen i Röke IBK rekommenderar att vi fortsatt följer dessa råd!

  • Ungdomslag som känner tveksamhet att träna under rådande omständigheter har styrelsens stöd att pausa sina träningar. 
  • Vill man ha stöd i att fatta beslut kring träning, alternativt att pausa träningen, kontakta Tomas Olsson alternativt Michael Fridvall

Tomas Olsson ansvarig för Ungdomsverksamheten
2020-11-11 16:15
Varmt välkommen Tomas!

Då Eleonor Örn har lämnat sin plats som ansvarig för ungdomsverksamheten i Röke, ber vi att framtida frågor skickas till Tomas Olsson. Ni når honom på ungdom@rokeibk.se

Tomas har under hösten jobbat parallellt med Eleonor och har en bra insikt i verksamheten.
Det är dock av stor vikt att vi hjälps åt för att stötta Tomas att bli riktigt varm i kläderna.

Ta hand om er och ta hand om Tomas!

Bästa hälsningar
Michael Fridvall
Ordförande
Eleonor har tackat för sig & vi tackar henne!
2020-11-11 15:11
Hej Röke IBK!

För någon vecka sedan var det många som fick ett meddelande att Eleonor Örn lämnar styrelsen i Röke IBK. 
Styrelsen har noterat att alla medlemmar inte uppfattat att detta har skett och vill härmed göra det synligt så att alla vet.

Anledningen till beslutet lämnar vi till Eleonor själv att svara på. Styrelsen gav sitt fulla stöd för att hon skulle fullfölja säsongen, vi gav även vårt fulla stöd att respektera hennes beslut, och det gör vi!

Det är alltid sorgligt att tappa eldsjälar. I detta fallet skänker det trygghet att hon lovat finnas kvar ett samtal bort, om det skulle behövas. Den möjligheten får vi förvalta med ansvar 😊


Att släppa taget efter allt hon gjort är en utmaning, både för henne och för Röke. Otroligt mycket bra och positivt har skapats, många timmars arbete för att hjälpa oss alla.
Saknaden i styrelserummet kommer att bli stor men jag är övertygad om att saknaden ute i vår förening blir ännu större...

En officiell Röke avtackning planeras och kommer att annonseras ut när vi anser att det finns möjlighet att genomföra detta på ett coronasäkert sätt. 

Att stort tack till Eleonor från hela Röke IBK!


Bästa hälsningar
Michael Fridvall
Ordförande 


BLI MEDLEM
Nyheter från våra lag
P05, 10/01 19:27 
P10, 26/11 10:58 
HJ18, 26/10 17:48 
HJ18, 21/10 18:46 
 
Sponsorer