H1
Nu är matcherna satta
2016-07-12 11:05, H1
Nu är datumen för seriematcherna i div 1 Södra Götaland satta. Första matchen spelas hemma mot nykomlingen Carlshamn Innebandy den 24 september kl 16.00 i Qpoolen.
H1
Träningsmatcherna är satta
2016-07-10 16:10, H1
Herrarna laddar för en rolig säsong i div 1 södra Götaland. Träningsmatcherna är satta och följande datum och motståndare står på
Röke IBK fick pris och bidrag
2016-06-06 14:38
Foto: Kennet Andersson

Damlaget blev utsedda till Årets Tyringebo 2016 junior och det var Byalaget som delade ut priset (en check om 5.000kr).

Föreningen Röke fick samtidigt bidrag från Tyringe Sparbanks Utvecklingsstiftelse om 33.000kr för att bedriva inkluderande innebandy de närmsta tre åren.

Semestertider
2016-06-01 10:24
Semestertider för kansli, ordförande och vice ordförande:
se Om klubben-> Kansli

Trevlig sommar!
Rutinerad back förlänger sitt kontrakt
2016-05-12 13:21

Linus ”Doktorn” Rydhög har glädjande valt att förnya sitt kontrakt ytterligare en säsong. Efter att Linus kom tillbaka från Göteborg i mitten av säsongen 12/13 har han utvecklat sitt spel och var förra säsongen en av våra stabilaste backar. Linus gjorde fler poäng än på många säsonger, samtidigt som han tog flera kliv i sitt backspel.

”Linus är en trygg back med fin blick för spelet och goda handleder. Han strävar efter att hela tiden kliva framåt i banan och vara ett hot från sin backplats vilket poängskörden i år vittnar om. Linus är också en väldigt uppskattad person i gruppen och han är en genuin Röke-grabb vilket gör att vi bygger vidare med vår lokala känsla” – Rickard Träff, Tränare

Du gjorde förra året en av dina bästa säsonger på flera år. Vad var det som gjorde detta?

Personligen tror jag att det är en kombination av många olika saker. Stabilitet och trygghet dels i laget men även i sig själv, med åren lär man sig spela utefter sina förutsättningar. Trygghet i det privata samt i det yrkesmässiga spelar också en oerhört viktig roll!

Du är en av de spelarna som har högst träningsnärvaro, ligger all träning bakom den stora poängskörden?

Övning ger färdighet, det är ingen hemlighet!

Du går nu in på din 5e säsong sedan du kom tillbaka till klubben. Hur ser tillbakablicken ut?

Det har varit en extremt spännande och rolig resa. Avancemanget till Div 1, kval till allsvenskan, men det som sticker ut mest och som gör att jag fortsätter lira för moderklubben är framförallt stämningen och alla härliga vänner i laget, extra kul att lira ihop med lillebrorsan!

Om vi nu ska prata nästa säsong istället, hur ser du den utifrån egen del och laget?

Extremt spännande lag vi får ihop nästa säsong, en härlig och bra mix som kan göra underverk! För egen del hoppas jag att kroppen håller, man är ju ingen ungdom längre. Att jag levererar ett bra spel och att vi har sjukt kul tillsammans!

Får vi se en än större poängskörd nästa år då?

Haha, låt oss hoppas på det! Beror ju såklart på om man får någon go ass, annars får jag sedvanligt göra någon coast-to-coast J

Du är ju lagets egna Dr Magic med tanke på din tjänst som läkare samt så är du ju en Juventus supporter.

Har du några ”vitamin” tips till grabbarna kommande säsong för att bygga upp kropparna under försäsongen?

“Time is generally the best doctor” – Ovidus Naso

5 snabba:

Ishockey eller fotboll? Fotboll

Fulham eller Juventus? Juve, Storia di un Grande Amore

The Clash eller Håkan Hellström? Håkan

Skalpell eller provtagning? Skalpell

Bok eller film? Jag tar boken alla dagar i veckan.