HJ18
Referat: Röke IBK - FC/FBC Helsingborg
Fredagsunderhållning
2019-12-07 18:37, HJ18
Tränare Daniel Rydhög mötte inga protester när han utsåg burväktaren Vilgot Örn till matchens lirare. Ville stod för totalt 25 räddningar.
När vi inledde den här säsongen hade jag förväntat mig att vi skulle kunna göra jämna insatser mot några av lagen i serien och åka på ordentliga förluster mot Bjärred, Lund, Lönsboda och Helsingborg. Nu har vi spelat lika mot Lönsboda och i fredags vann vi mot Helsingborg. Att killarna tagit enorma kliv framåt i sin utveckling är en underdrift.
P05 är på G!
2019-12-06 16:19
Denna höst har bjudit på mycket spännande för våra killar i P05.
  • Vi lyckades knycka den sista platsen till Fair Play Cup i April! En riktig kick och sporre för laget eftersom de gärna vill göra mer tillsammans i laget än träningar och matcher. Där använder vi delvis de pengarna som vi tillsammans tjänade in när vi bemannade Läreda under HIC:en.
  • Om det är på grund anmälan eller ej så lossnade det och vi vann, för första gången på över ett år i serien, mot Perstorp den 23e nov. Helgen efter besegrade vi Frosta på hemmaplan. Båda lagen är värdiga motståndare och vi brukar ligga på samma nivå, men förra säsongen slog de oss i samtliga matcher.
  • Vi har haft vårt första pass med grupputveckling tillsammans med Zandra Wallin. Mycket spännande kom fram under killarnas diskussioner kring varför de spelar innebandy och vad som är viktigt för dem.
  • Tränarna har fått möjlighet till givande utbildningar under hösten och tillsammans med Rikard Träff blir det varierade pass.
  • Nu på lördag, den 7 dec, ska våra killar döma sina första matcher i poolspel på hemmaplan. Nästintill hela laget har gått domarutbildning under hösten och verkar ta det mycket seriöst. Erik Götborg har varit en stjärna som domarcoach och vägleder dem.
    Det är med andra ord mycket positivt som händer kring P05!

Tack sparbanksstiftelsen 1826
2019-12-01 17:55

Idag har Röke IBK och Eleonor Örn varit på plats på julskyltning tillsammans med #sparbankenskåne och #sparbanksstiftelsen1826.

Tack så himla mycket för ert stöd till våra projekt kring våra fantastiska ungdomsledare och kul att se alla fantastiska projekt våra kollegor i föreningarna runt om i #hässleholmskommun pysslar med.

HJ18
Referat: Röke IBK - Perstorp Bälinge IK
Derbyseger
2019-11-29 13:04, HJ18
Victor Hjärner imponerade i både spelet och poängskörden. Coach Kent Wallin kunde stolt räcka över ”Matchens lirare”-trofén.
Dagen innan black friday blev en vinröd torsdag då gick segrande ur mötet med de eviga kombatanterna Perstorp Bälinge IK. Laget, som förra året slog oss både i serien och i DM, har i år fått en tuff inledning på säsongen. Självklart hoppas vi att de inom kort kommer att hoppa av förlusttåget de sitter på. Dessvärre, för deras del, hade vi abonnerat segertåget som gick från Tyrs Hov på torsdagskvällen. Efter två tunga förluster kunde vi alltså äntligen räkna in en efterlängtad trepoängare.
Röke IBK:s ungdomsråd
2019-11-24 18:12
Här har ni dem, Röke IBK:s ungdomsråd!
Idag startade ungdomsrådet upp genom att åka till Helsingborg och ha sitt första möte i Idrottens hus. Vi diskuterade värdeord för Röke, vi fick besök av FC Helsingborgs tränare Niklas Pålsson och efter det kollade vi SSL-mötet mellan FC Helsingborg-Sirius.
Stort tack till FC Helsingborg för allt ni fixat med till oss & tack till Sparbanken Skåne som gjort denna dag möjlig!
Jag ser fram emot att få arbeta vårt ungdomsråd!
//Eleonor Örn
LF Göinge-Kristianstad gästar Röke Puppies
2019-11-24 10:21
Tack Emma och Markus för ert besök!
Sedan ett par år tillbaka arbetar vi i Röke IBK med Länsförsäkringar Göinge-Kristianstad som samarbetspartner till våra yngsta grupper i Röke Puppies.

Länsförsäkringar gästar våra tre grupper både på hösten och på våren för att bjuda barnen på en trevlig give-away samt för att informera om deras barnförsäkring.

Idag var Emma och Markus förbi grupperna och tack så mycket för de fina vattenflaskorna och böckerna.
HJ18, 07/12 18:37
HJ18, 29/11 13:04