Dam 2 sista hemma match innan jul =)
2018-12-13 13:09
Röke IBK dam 2 vs VV-84 SK Bjuv 19:30 T4-hallen
Imorgon fredag 14/12 19:30 så spelar våra Dam 2 sista hemma matchen innan jul.
Kom och visa ert stöd till dem genom att fylla T4-hallen med alla ifrån #Rökefamiljen.
Ingen entré avgift utan FRITT INTRÄDE och härlig gemenskap =)

Välkomna till T4-hallen :D
3 för 2 på alla kläder och skor på Intersport
2018-12-03 13:30
Under v.49 (denna vecka) kommer vi att köra 3 för 2 på Alla Kläder & Skor på Intersport!

Välkommen till Intersport Hässleholm.

Glöm inte meddela att ni tillhör Röke Innebandyklubb i kassan, för att ge kickback till klubben och därmed bidra till våra ungdomslag utan att betala något extra.
DA
2018-11-27 08:41, DA
Ikväll, måndag, så tar damerna och åker ner till Höllviken för match Skånemästerskapet. Vinnaren får äran att möta SSL laget Malmö FBC i semifinal.

Höllviken är ett lag vi ska respektera, de har förra duktiga spelare som spelat både i Malmö FBC och IBK Lund. De ligger för närvarande på en tredje plats i div 1 men etta i poängligan då Rebecka Mårtensson producerat flest poäng i div 1 serien.

Röke åker mer med med samma lag utom för att maja berg stannar hemma och fanny Berglund ersätter.

“Detta är en bra match att få in så här mellan två allsvenskamatcher. Kommer bli en annan typ av match där jag förväntar oss att vi ska föra spelet mer än vad vi gör i allsvenskan. Men Höllviken är bra så är vi inte fult fokuserade och engagerade så kan vi förlora” - Rickard Träff Tränare.

Matchen börjar 20.00 i Hallörhallen och den kan följas i innebandyappen.
DA
Referat: Hovslätts IK - Röke IBK
Ihopklipp från gårdagens match
2018-11-25 15:02, DA
H1
Referat: Röke IBK - IBK Lund Elit
Förlustsviten håller i sig!
2018-11-24 15:58, H1
Foto: Stefan Sandström NSK

Ny förlust igår mot topplaget Lund med 3-5. Vi visade verkligen igår att vi ville vinna som ett lag och tog ”skott” för varandra defensivt. Offensivt har vi mycket stolpe ut och mycket ligger i ett sämre självförtroende och flyt. Vi tar  utvisningar i fel lägen i matchen som även det var en faktor till förlusten!

Skottstatistiken slutade 21-26 i Lunds favör.

Poäng för dagen:

Noak 1+0

Andreas 0+1

Jocke 2+0

Niklas 0+1

Nästa match är även årets sista och då åker vi och besöker Stanstad den 14 december