SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Röke Innebandyklubb
Hässleholm

Bli medlem i Röke IBK
BLI MEDLEM
H2
Victor Hjärner vill ta nästa steg i sin utveckling.
2021-04-17 13:03, H2

Victor Hjärner har de senaste 2 säsongerna spelat JAS i Munka-Ljungby Akademi samtidigt som han spelat med våra herrar. Nu när JAS äventyret tyvärr fick ett tråkigt Coronaslut så har Victor valt att gå in helhjärtat för att slå sig in och ta en ordinarie plats i Rökes A-lag. 

 

Victor kom upp redan för tre säsonger sedan och började träna med våra herrar, som då låg i div 1. Under sitt andra år i A-laget så spelade Victor allt mer och fick viktig rutin för att nu kunna ta det slutliga steget till att bli en seniorspelare fullt ut. 

 

Victor har, även om han först nu är senior på riktigt, hunnit med 38 matcher och 5 poäng för de vinröda. 

 

"Vi är väldigt glada att Victor vill fortsätta sin utveckling i sin moderklubb. Han är den senaste spelaren som vi haft med i Skånelaget, vilket är ett bevis på att han har kvaliteter för att bli en riktigt bra innebandyspelare. Victor har en väldigt bra fysisk bas med sin storlek och snabbhet. Han har en bra teknik och ett irrationellt handledsskott. Lär han sig vart i banan han ska vara för att kunna utnyttja det handledsskottet mer kommer han bli en potentiell matchvinnare." - Rickard Träff, Tränare

 

Med Victors signatur på pappret så är nu truppen uppe i 17 spelare, vilket är väldigt glädjande. 

 

Den 5/5 startar herrarna sin försäsong för att de ska vara så redo de kan när serien sätter igång i slutet av september.  

H2
Niklas "Larry" Larsson ser framåt
2021-04-13 14:41, H2

Niklas Larsson gjorde comeback efter ett års upphåll förra säsongen. Larry har varit en stöttespelare för klubben under många år vilket 274 matcher, 215 mål och 150 assist svarar för. Att ha ett poängsnitt på 1,33 poäng/match som center är riktigt bra. 

 

Niklas har varit med i gamla div 1 (nuvarande Allsvenskan), kvalat till Allsvenskan två gånger i den vinröda dressen och hela tiden varit en lojal spelare som alltid ger 100%.  

 

"Niklas är en av klubbens stora spelare. Även om han inte har kaptensbindeln längre så är han en ledare som alla spelare ser upp till. En väldigt viktig förlängning som borgar för att vi kommer ha en av seriens bästa centeruppställning." Rickard Träff, Tränare

 

Truppen börjar nu verkligen ta form och vi är i stort sett klara med spelartruppen.

 

 

H2
Kapten Andersson kritar på ett nytt avtal
2021-04-09 13:20, H2
Måns tog över kaptensbindeln förra säsongen.
Måns Andersson från Finja är en "homegrown player" deluxe. Född och uppvuxen i den vinröda dressen och han har gjort resan genom ungdomslagen för att nu vara kapten för A-laget. 
 

Måns har redan gjort 7 seniorsäsonger i klubben och med sina 112 seniormatcher är han redan en rutinerad räv. Mr capitano har gjort 8 mål och 16 ass på dessa matcher men det förväntas ännu fler poäng för den annars defensivt präglade slitvargen. Det är just i det offensiva spelet som Måns ser sin största möjlighet till utveckling.

 

"Måns är en spelare som man kanske inte märker av så mycket i spelet eller i poängprotokollet. Men han är oerhört viktigt för gruppen och föreningen då hans förmåga att knyta samman personer i en grupp är unik. Han agerar som ett smörjmedel mellan de allra nyaste spelarna till de gamla rävarna. Måns gör alltid jobbet och visar att uttrycket "leading by example" fortfarande fungerar." - Rickard Träff, Tränare

 

Truppbygget fortsätter så håll utkik. 

H2
Dahlström blickar uppåt med dubbla roller
2021-03-31 10:13, H2

Henrik Dahlström är var förra säsongen lagets näst äldsta spelare med sina goa 35 bast. Men ålder är bara en siffra tycker den stabila kocken och småbarnsföräldern som därför väljer att fortsätta sin satsning. 

 

Henke kom in förra säsongen som målvaktstränare och spelare och gjorde båda sakerna så bra att ledarstaben vill ha honom kvar. 

 

"Som tränare är det alltid bra att ha kontraster i sina grupper och Henrik står för trygghet, rutin och personifierar verkligen att karriären inte är slut bara för att man fyllt 25 och inte fått spela i div 1. Hans driv och kärlek till sporten är verkligen något som inspirerar mig och jag hoppas att de yngre killarna i laget tar efter honom" - Rickard Träff, tränare

 

Med Dahlström och Lundgren så har vi två stabila målvakter klara på kontrakt över kommande säsonger. 

 

Stay tuned för mer uppdateringar. 

SportCamp 2021
2021-03-26 11:11

Hej Innebandyvänner!

 

Röke IBK älskar Innebandy och vi tror inte vi är ensamma.

Nu tänker vi positivt, vi tänker ett sommarläger för ungdomar där vi bjuder in till 2021 års höjdpunkt!

Hjälp till att få ut detta budskap till alla som kan vara intresserade.

Alla som är intresserade, vänta inte, anmäl er nu 😊

 

Nu drömmer vi alla om en fantastisk sommar utan covid-19, fyllt med glass, sol och helt underbar Innebandy…

 

Mer information hittar ni via denna länk http://www.rokeibk.se/start/?ID=305191 och där finns även anmälan.

 

Bästa hälsningar

Michael Fridvall

Ordförande Röke IBK

H2
Fabbe är klar för ytterligare spel i moderklubben
2021-03-25 10:51, H2

Fabian Rönningdal har varit med länge, trots att han bara är 21 år gammal. Fabbe kom upp och började träna med seniorerna redan som 15 åring och han har spelat U/B-lag samt A-lag i sju säsonger. Under en period var Fabbe, tillsammans med Måns, utlånade till kommunkollegan Emmaljunga GOIF där de var bidragande till att vinna div 4. Det var väldigt nyttiga erfarenheter som har bidragit till den fina utveckling som Fabian haft. 

 

När Fabbe kom upp i laget var han en lovande center. Under åren har han blivit en riktigt stabil back som med sin fysik och härliga handleder bidrar på ett riktigt bra sätt till laget. 

 

Fabbe har hunnit med 106 seniormatcher, 11 mål och 12 assist, men fler är på ingång nu när han börjar hänga med upp i anfallen på sin vänsterkant.

 

Gött att ha dig med Fabbe!!

BLI MEDLEM
Nyheter från våra lag
 
Sponsorer