Vinst borta mot Gantofta
2017-02-20 08:51, D1

Vi begav oss till Helsingborg och Norrehedshallen. En bra känsla infann sig direkt under promenaden och omklädningen. Väl ute på uppvärmningen behövdes det en liten samling och omstart innan fötterna och huvudet samarbetade. Men vi gick ifrån planen inför matchen med en bra och härlig känsla.

Inför Gantofta borta
2017-02-18 10:02, D1
Efter det oavgjorda resultatet senast mot Stanstad ligger damerna trea endast 2 poäng bakom Lund och tre bakom Landskrona.
H1
Inför Halmstad borta
2017-02-18 09:34, H1
Efter den Goa segern mot serieledande Åstorp/Kvidinge IBS väntar nu lite av ett boggieteam för rökes herrar.
Oavgjord mot Stanstad
2017-02-13 22:20, D1
Vi styrde kosan söderut och kom till ett soligt Staffanstorp. Match mot livsfarliga Stanstad denna söndag. Vi kom till spel med 1 målvakt och 13 utespelare, och Coach Träff vid sidan.
Derby!
2017-02-13 16:42
Efter en helg med ett oavgjort resultat för damlaget i den tuffa bortamatchen mot Stanstad och en oerhört viktig seger för herrarna borta mot Landskrona så blickar vi snabbt framåt. Redan på onsdag kommer serieledarna Åstorp/Kvidinge IBS på besök i Qpoolen. I potten ligger mycket prestige och för Rökes del viktiga poäng i striden om kvalplatserna.

Jag har fångat upp matchens lirare från matchen mot Landskrona för några snabba frågor inför onsdagens derby.

Hej Zoltan! Du blev matchens lirare mot Landskrona efter 2 mål och 1 assist och ligger nu på plats 7 i seriens poängliga. Du verkar vara i ditt livs form trots din höga ålder, vad är nyckeln till dina framgångar så här långt in i säsongen?

- Jag har alltid gjort mycket poäng och alltid haft min spelstil. Den har jag hållt fast vid under säsongen och den verkar ha funkat bra även här. Desstuom så tränar jag mer än alla andra vid sidan av innebandyn vilket har varit fördelaktigt för mig på planen.

Efter en trevande start och underläge med 4-2 efter halva matchen mot Landskrona lyckades vi vända och till slut vinna matchen med 9-5. Vad ska vi göra för att förhindra att hamna i underläge i matchen på onsdag?

- Vi måste bli noggrannare på mittplan så vi inte åker på kontringar emot oss. Åstorp kommer straffa oss hårdare än vad Landskrona gjorde om vi gör samma misstag på onsdag.

Samtidigt som vi slog Landskrona så förlorade Åstorp sin första match för säsongen mot Munka-Ljungby. Tror du att de dragit ner på tempot de sista omgångarna i serien och väntar in kvalet?

- Jag tror inte att de gör det medvetet men någonstans i bakhuvudet vet dom om att de redan vunnit serien och kanske då inte krigar lika hårt i matcherna. I deras undermedvetna är nog en viss procent av deras kapacitet redan i kvalet.

Ryktet går att det kommer komma mycket publik till derbyt på onsdag. Vilken matchbild tror du att de kan förvänta sig?

- Tajt och mycket kamp, i alla fall till en början sen får vi se hur det går. Kanske kan det bli lite finlir om något lag rycker ifrån och matchen öppnar sig något.

Anton "Fashion" Åkesson är nu tillbaka i truppen. Hur troligt skulle du säga att det är just Anton som blir Rökes matchvinnare?

-  Jag tror att denna matchen kan passa honom väldigt bra. Det kommer förmodligen vara hårda tag ute på banan och Fashion är en krigare som aldrig viker ner sig och det är inte alls omöljligt att han kan kriga in en 6-5 balja om han får speltid.

Hur slutar matchen?

- Vinst med 6-4 eller 7-5. det kommer bli tajt!

Vi tackar Zolle för de kloka orden och välkomnar alla till Qpoolen på onsdag.
Matchstart 19.15.
Vi ses där!
Företagscup 2017
2017-02-09 09:23