Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Röke Innebandyklubb
Hässleholm

Bli medlem i Röke IBK
BLI MEDLEM
Säsongen slut!
2020-04-01 19:22
Så kom den dagen som vi försökt skjuta på...! Idag kom det nya direktiv och även förbud, som gör att vi inte längre tycker det är försvarbart att fortsätta med våra träningar inomhus. Från och med idag, 1/4, är alla träningar inställda för Röke IBK.  Vi måste alla i dessa tider, ta ansvar, inte bara för oss själva utan även andra.
Ta hand om Er & era nära!
Styrelsen gm Eleonor Örn 
Intersport föreningsdagar 23-29 mars!
2020-03-19 10:41

Den 23–29 mars önskar vi alla medlemmar välkomna på exklusiva föreningsdagar hos vår samarbetsparter

INTERSPORT! Som medlem får du 25% rabatt på allt*. Passa på att inhandla vårens sportmode och allt för en ny härlig idrottssäsong. Visa upp detta inlägg i någon av våra butiker för att erhålla rabatten eller använd rabattkoden FORENING25 på intersport.se. *Erbjudandet gäller 23–29 mars på ord.pris, dock ej på cykel, presentkort, elektronik, föreningskläder/teamkläder eller beställningsvaror.

Tyvärr måste vi ställa in....
2020-03-19 09:33
Hej på er i Rökefamiljen

Idag måste vi tyvärr meddela att vi ställer in vårens Rökemix och årets Rökefest som skulle ägt rum den 18 april pga situationen kring Convid-19.  

Vi hoppas att vi kan arrangera en riktigt rolig kick off inför säsongen 20/21 istället. Finns det ideer kring hur en sådan kick off skulle kunna att gå till så är man hjärtligt välkommen att höra av sig till ordforande@rokeibk.se. 

Vi vill passa på att tacka alla spelare, ledare, funktionörer, sponsorer och publik för säsongen som har varit. Det har varit en rolig säsong där vi fortsatt att växa som förening. 

MVH 
Rickard Träff
Ordförande
Anmälan till Hessleholm Invitational Cup 2020 är nu öppen
2020-03-19 09:13
Även om det just nu är svårt att veta exakt hur Convid-19 kommer påverka vårt samhälle och idrottsrörelse så måste vi fortsätta arbetet att planera för framtiden. 

Vi har nu öppnat upp för anmälan till försäsongsturneringen Hessleholm Invitational Cup 2020. Denna mycket uppskattade turnering ändrar denna säsongen om lite i tävlingsformatet och inför att alla lag kommer att spela fyra matcher under helgen. I gruppspelet så kommer alla lag att spela en match på fredagen och två matcher under lördagen. På söndagen så kommer alla lag att få spela en placeringsmatch vilket innebär att alla lag får en möjlighet att avsluta turneringen på bästa sätt. 

Fyrorna möts i en 7-8 placeringsmatch, treorna möts i en 5-6 placeringsmatch, tvåorna möts i en 3-4 placeringsmatch och ettorna möts i en final. 

För mer information så surfa in på vår cupsida www.hessleholminvitationalcup.se för att kolla boendealternativen och tävlingsregler. 


Information and Convid-19
2020-03-15 10:33
Med anledning av rådande läge i Sverige med tanke på Coronavirusets framfart har vi tagit följande beslut.
De lag som vill fortsätta träna ska få göra det och det grundar vi på följande uttalande;
På Folkhälsomyndighetens senaste presskonferens under fredagen 13/3 betonade Johan Carlson, generaldirektör, bland mycket annat detta:
"Det finns ingen anledning att ställa in små evenemang, som handbollsträning med 10-15 personer, eller promenader med barn. Där har vi inte de stora riskerna. Tvärtom är det viktigt att aktiviteter för hälsan pågår. Att förlama samhället på aktiviteter tjänar inte syftet."

De som tränar eller är tränare måste följa dessa restriktioner;
-Är du förkyld eller har influensaliknande symptom får du ej träna! Träningen är till för de som är fullt friska.
-Har du vistats utomlands i riskområden är du välkommen att träna 14 dagar efter hemkomst.
-tvätta händer noga innan träning.
-använd enbart din egen vattenflaska.
-duscha helst hemma.
-ta inte i hand
Vi hoppas på detta vis, att livet för de som är fullt friska, kan få pågå någorlunda normalt. 
Vårt beslut kan snabbt komma att ändras om restriktioner eller rekommendationer ändras. 
Vistas mycket ute & njut av dagen!
Ta hand om Er! 

Rickard Träff
Ordförande 
Inget mer seriespel för ungdomsserierna
2020-03-13 07:04
Nu har det kommit restriktioner från Skibf gällande Corona och innebandyns matcher i ungdomslagen. Det innebär att inga fler matcher i våra ungdomsserier kommer att spelas denna säsongen. Vi tycker såklart det är ledsamt men är samtidigt tacksamma för att Skibf tar ansvar för rådande situation. Undrar ni över något kan ni kontakta ungdomsansvarig Eleonor Örn på ungdom@rokeibk.se 
Vi håller oss fortsatt uppdaterade!
BLI MEDLEM
Nyheter från våra lag
P05, 15/03 21:22 
Röke IBKs Träningscamp, 09/03 17:50 
HJ18, 07/03 18:42 
HJ18, 28/02 14:38 
HJ18, 14/02 19:11 
 
Sponsorer