Nu startar vårens säljaktivitet - Sportlotten
2020-02-16 12:05

Under vecka 8 så startar försäljningen av vårens Sportlotter. Vinstlotten i Sportlotteriet är hela 10 miljoner kronor varje år och består av bilar, valfria resor, kontantvinster och mycket annat. Vinstplanen innehåller attraktiva toppvinster samt många småvinster vilket gör Sportlotten populär. Vinstchansen är c:a 1 vinst per 4 lotter.

På lottens baksida finns bra erbjudanden från våra sponsorer Coop, Intersport, Stoby Måleri samt Pizzeria Torino. Ni hittar även fler erbjudanden från hela Sverige på deras hemsida: http://www.zittyonline.com/.

Vi i Röke IBK har Sportlotten som enda säljaktivitet, intäkterna går bland annat  till våra ungdomars läger/cuper.

Varje spelare i klubben blir tilldelade 10 lotter som kommer säljas fram under februari och början på mars.

Så passa på och ta chansen till en fin vinst och samtidigt stötta våra ungdomar!

Svensk innebandys uppdaterade app
2020-02-15 15:52
I samband med att Svenska innebandyförbundet uppdaterat sin app tillkom flera nyheter som gör det möjligt för dig som supporter att följa specifika lag, serier eller enskilda matcher.

Vi ser detta som en möjlighet för Rökefamiljen att öka delaktigheten på matcher även om du som supporter inte kan vara på plats.

Vi i styrelsen uppmuntrar er supportrar att använda de positiva möjligheterna som appen ger.
Samtidigt uppmanar vi till ett vårdat språk och att ni håller er för goda för att använda er av kränkningar och nedlåtande kommentarer. Alla som kommenterar på appen gör det under eget namn, men som Rökesupporter har du även ett ansvar att representera klubben på bästa möjliga sätt.

/Styrelsen, Röke IBK
HJ18
Referat: Bjärreds IBK - Röke IBK
Mycket resa för ingenting
2020-02-14 19:11, HJ18
Olle Wiberg var både bra och nyfriserad i sin första match efter en tids skada. 28 räddningar fick Coach Wallin att utse honom till matchens lirare.
Inför mötet mot Bjärred låg vi före dem i tabellen och visste att vi har utvecklats sedan hemmamötet, där vi dessutom stod för en medioker insats. Detta sammantaget borde göra att detta vardagsmöte skulle kunna bli en jämnare historia än senaste och att vi kanske rent utav hade en möjlighet att skaka dem. Allt detta var dock bara teorier och förhoppningar. I realiteten mötte vi ett mycket bättre lag än oss som aldrig gav oss skuggan av en chans att göra match av tillställningen.
HJ18
Referat: Röke IBK - Lönsboda IBK
Halvhjärtat
2020-02-10 09:06, HJ18
Trots underläge och en känsla av uppgivenhet kämpade Gabriel Steffert outtröttligt från start till slut, vilket fick coach Wallin att utse honom till matchens lirare.
En av säsongens absoluta höjdpunkter var när vi tog en pinne borta i Lönsboda. I returen hade vi så klart för avsikt att minst återupprepa bedriften. Dessvärre var gästernas vilja och kvalitet större än vår och vann rättvist efter en överkörning i sista perioden.
Sportlovsinnebandy
2020-02-01 14:19
Onsdagen den 19/2 kommer vi arrangera en träningsdag på T4 skolan. Tränare för dagen är ingen annan än damlagets huvudtränare Benny Sand.

Dagens fokus kommer ligga på att få spelarna att att gå utanför sin komfortzon. Det kommer bli träningspass för teknik, skott och passningar ligger i fokus.

Dagen riktar sig till pojkar födda 06, 07 och 08.
3 målvakter
22 utespelare

Tid: 09.00-16.00

Kostnad: målvakter 100kr utespelare 200kr.

Lunch ingår men ta med eget mellanmål.

Klicka på formuläret nedan för anmälan.
Först till kvarn gäller.

Motionsinnebandy i Tyringe!
2020-01-28 19:23

Tycker du innebandy är en rolig sport och vill röra på dig? Då är detta någonting för dig.

Torsdagar 20.30 - 22.00 är det motionsinnebandy i Tyrs Hov, Tyringe.

Samla ihop ett gott gäng och kom ner redan på torsdag.

Alla är välkomna från ungdom till pensionär.

Vid frågor kontakta:

Örjan Högberg 0705-848589