Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Röke Innebandyklubb
Hässleholm

Bli medlem i Röke IBK
BLI MEDLEM
D3
Referat: Malmhaug IBF - Röke IBK D3
Hedersam förlust
2019-10-14 05:40, D3
Moa gör en riktigt stabil insats

Vi visste vi hade tuffast tänkbara start på säsongen då vi hade de två tänka seriefavoriterna på borta plan i omgång 1 och omgång 3. 

Precis som mot Kävlinge och Viljan så vet vi att gör vi försvarsspelet på ett bra sätt kommer vi att kunna få omställningar och då få goa möjligheter till att göra mål. 

I Malmhaug hittar vi Röke bekantingen Ida Frostensson som spelade i Allsvenskan föra året samt spetsspeare som Lina Ohlsson och Fanny Persson som också de spelade i den näst högsta serien. 

Vi kom til spel med följande spelare:
1a:
Sandra
Henriksson
Räkan
Jönsson 
Svensson

2a 
Alicia
Wilma
Hannah
Lovali 
Lisa

3e
Anna
Ida

Målisar:
Moa
Kim 
Ronja

Matchen hinner knappt börja innan Räkan sätter 1-0 genom att vi en passning av Jönnson från offensiva fickan hitta Rökan i slotten som via ett direktskott får in ledningsmålet. 

Hemmalaget skakar av sig målet efter några minuter och börjar sätta igång sitt rörliga anfallsspel men vi står rätt i positionerna och lyckas hålla deras avslut utanför boxen. 

Efter 06.50 fick vi PP då en av Malmhaug tjejerna sätter dagens slagpåse Sandra  i ryggen med en ful tackling. Frågan är om det inte borde varit en 5a men vi får iaf PP i 2 min. Vi gör ett helt ok PP med ett bra bra skott och bra rull.  Vi gör inte mål i PP men 20 sekunder efter att Malmhaug är fulltaliga så kommer vårt 2-0 mål då Hannah hittar Räkan i mitten som styr in målet. 

Efter detta börjar vi bli lite trötta och stirra mer boll och Malmhaug börjar få längre och längre anfall. Perioden slutar 2-2 efter att Malmhaug gjort 2 mål där vi inte ska släppa till lägen. Men de rullar bollen bra och tills slut hinner vi inte täcka bort alla möjliheter 

Den andra periodern startar med att Malmhaug gör 3-2, lite olyckligt men vi replikerar nästan direkt då Hanna kvitterar till 3-3.

Den andra perioden gör vi en klockren defensiv insats och vi känner att hemmalaget börjar bli mer och mer frustrerade då de inte kommer till några superbra lägen. 

10 min i den andra perioden så byter vi målvakt då Kim ersötter Moa. Moa hade gjort en riktit bra insats i buren. 

Efter att Ida Frostensson delat ut en tackling mot sin gamla Göingepolare Hannah Nilsson och bestraffats med sin "obligatoriska" 2a får vi återigen PP. Återigen har vi bra rull men får inte in bollen. 

I pausen till den tredje så pratar vi om vikten att våga hålla bollen inom laget och inte stressa iväg i Malmhaugs tempo och det gjorde vi i den tredje perioden. 

Tyvärr får vi inte frukt av våra omställningar utan det är Malmhaug som via ett höstlöv som styr på en spelare som får avgöra matchen. 

Vi ska vara stolta över vår insats och vi fortsätter ta stora steg i både vår kollegtiva och individuella utveckling. Stora pluss till Moa och Kim i buren. Rökan skapar återigen stora problem för motståndarbackarna och ALLA kämpar som dårar hela matchen. 

Bra jobb idag tjejer

Hannah 1 mål 1 ass
Rökan 2 mål
Jönsson 1 ass
Wilma 1 ass

HJ18
Referat: Röke IBK - Palmstaden IK
Inga poäng, men godkänd insats
2019-10-13 18:13, HJ18
Ivar Kwant belönades med det nyinstiftade priset för ”Matchens Lirare”
Vissa lag har vi stött på var och varannan säsong, men för flertalet i laget var det första gången vi skulle få möta Palmstaden från Trelleborg.


Lyckad sponsorträff
2019-10-11 06:15
Inför matchen mot FBC Engelholm i onsdags så hölls hösten sponsorträff där 20-talet deltagare hade en glad, intressant och hade en lyckad kväll. 

Kvällens dragplåster Jakob Karlsson på K-fastigheter fick tyvärr förhinder under dagen. Tråkigt såklart få många var väldigt nyfikna på att lyssna till Jakob men som ersättare kom Björn Larsson som är VD på Brännborns Fastigheter i Ängelholm och Öresundsregionen. 

Han höll ett riktigt intressant föredrag till hur E-handeln påverkan på handeln påverkar fastighetensägarna och vilka utmaningar som både fastighetsägare, förvaltare och handlare har att vänta. Många frågor och funderingar kom från åhörarna och Björn slutade sitt föredrag med att belysa att det som händer nu är utveckling och ingenting annat. STORT TACK Björn. 

Henrik Ehnberg kom upp till sponsorerna efter att vi avnjutit en Italiensk  från City Gross för att berätta om läget i laget samt vad vi skulle förvänta oss inför matchen. 

Som sagt en lyckad kväll. 

Det kommer komma info om en ny sponsorkväll här i vår. 
Röke IBK Företagscup
Nu har de första lagen anmält sig
2019-10-10 19:32, Röke IBK Företagscup
Företagscupen har som bekant ändrat skepnad och kommer iår spelas fredagen den 8 november i Qpoolen. Nytt är också att det är både företag och kompisgäng som får vara med och spela. Dock inga licensierade spelade som spelar över div 3.

De första lagen börjar som sagt trilla in och det är inga mindre än:

Hässleholm Miljö
Länsförsäkringar Göinge/Kristanstad
Automationsteknik 
NYHET i webbshopen!
2019-10-10 14:33
Klubbtröja med stort RÖKE IBK tryck fram på magen 
samt RÖKE Bulldog tryckt på ärmen
Köp produkten via webbshopen hos INTERSPORT:


Craft Community Hoodie
Dam & Herr storlek     359:-
Junior Storlek              319:-

Vi har mycket mer Röke IBK och innebandyprylar i webbshopen!!
HJ18
Referat: FBC Engelholm - Röke IBK
Svårsmält seger
2019-10-07 08:11, HJ18
Äntligen seriepremiär och en möjlighet att få en indikation på vad vi kan förvänta oss av den här säsongen. Efter tre spelade perioder skulle dessvärre frågetecknen nästan vara fler än innan matchstart.
BLI MEDLEM
Nyheter från våra lag
D3, 14/10 05:40 
Röke IBK Företagscup, 10/10 19:32 
HJ18, 07/10 08:11 
 
Sponsorer