Röke Puppies

Anmälan till vårens Röke Puppies är nu öppen!
2019-01-13 19:06
Är ditt barn född mellan 2013-2015? Välkommen till Röke Puppies i Hässleholm och Tyringe!
När: Söndagar med start 24 februari, 8 tillfällen (inget uppehåll)
Hässleholm kl. 09.00 eller kl. 10.00, Tyringe kl. 08.45
Var: T4 skolans Idrottshall och Tyrs Hov
Pris: 300 kr/termin, betalas direkt vid anmälningstillfället

Vad gör vi?

Denna grupp handlar om rörelseglädje, lek och enkla övningar för barnen födda 2013, 2014 och 2015. Vi har olika teman under säsong där barnens motorik övas. Efterhand lägger vi till lite mer nivå på övningar med boll och introducerar klubban. Centralt är att barnet upplever glädje och gemenskap.

Vi vill att du som förälder deltar aktivt med tanke på barnens låga ålder. OBS, vi tillåter inte att du lämnar av ditt barn!

Anmälan:

Gå in på Röke IBKs hemsida ww.rokeibk.se och klicka på knappen Bli medlem. Där väljer ni vilken ort ni vill medverka i. Klicka på länken nedan för att komma direkt till anmälan: http://www.rokeibk.se/newMember/Default.asp?ID=17328

Sista anmälningsdagen är den 3 februari. Begränsade antal platser, först till kvarn gäller. Vid frågor vänligen kontakta puppies@rokeibk.se.

Varmt välkomna till Röke Puppies!